Μαρία Ηλιάκη: Το βίντεο για τα γενέθλιά της και η αντίδραση για την ηλικία της – «Φαίνομαι εγώ για τόσο;»

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Μαρία Ηλιάκη! Η γνωστή παρουσιάστρια από νωρίς το πρωί δέχτηκε τις ευχές των διαδικτυακών της φίλων αλλά και των δικών της ανθρώπων.

Η Μαρία Ηλιάκη έκανε σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram σβήνοντας τα κεριά των γενεθλίων της αποκαλύπτοντας την ηλικία της. Η γνωστή παρουσιάστρια γίνεται 47 ετών και ίδια αντιδρά με χιούμορ: «Συγγνώμη βρε παιδιά τώρα φαίνομαι εγώ για τόσο»,  σχολιάζει η Μαρία Ηλιάκη προκαλώντας έτσι τα νέα σχόλια όσων την ακολουθούν στα social media.

Μαρία Ηλιάκη – Η νέα ζωή στην Αθήνα με την οικογένειά της

Τα τελευταία χρόνια η Μαρία Ηλιάκη έχει επικεντρωθεί στην οικογένειά της και στην κόρη που απέκτησαν με τον γυναικολόγο Στέλιο Μανουσάκη ο οποίος μέχρι προσφάτως δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά στην Ελβετία. 

Ο γνωστός γυναικολόγος πλέον βρίσκεται μόνιμα στην Αθήνα με την Μαρία Ηλιάκη να επιστρέφει στη βάση και στη νέα της καθημερινότητα με τον αγαπημένο της και την κόρη τους. 

Δες ακόμα: Μαρία Ηλιάκη: Η κόρη της Κατερίνα επισκέφτηκε τον μπαμπά της Στέλιο Μανουσάκη στο ιατρείο του – Βίντεοδιαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ