Λεωφόρος Αθηνών: Μάχη για την ζωή της δίνει η 17χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Κανένας οδηγός δεν σταμάτησε να την βοηθήσει

Για 28 λεπτά ψυχορραγούσε στο οδόστρωμα η 17χρονη που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε στη Λεωφόρο Αθηνών, τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/5). Κανένας οδηγός δεν σταμάτησε για να την βοηθήσει, αλλά κάποιοι που την βρήκαν μπροστά τους, έκαναν όπισθεν και στην συνέχεια την προσπέρασαν.

Η νεαρή κοπέλα προσπάθησε να διασχίσει την Λεωφόρο Αθηνών, όταν άγνωστος με κατεύθυνση προς Κόρινθο, την παρέσυρε με το όχημά του με μεγάλη ταχύτητα, την εγκατέλειψε και συνέχισε κανονικά την πορεία του.

Η παράσυρση σημειώθηκε στις 5:18 με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να φθάνει σχεδόν μισή ώρα αργότερα, στις 5:46, σύμφωνα με το MEGA.

Τα πρώτα λεπτά δεν σταματά κανείς να καλέσει σε βοήθεια. Αυτοκίνητα περνούν δεξιά και αριστερά της. Αργότερα, πεζοί που αντιλαμβάνονται την 17χρονη να κείτεται στο οδόστρωμα, την προσεγγίζουν και προσπαθούν να βοηθήσουν. Διακόπτουν την κυκλοφορία χρησιμοποιώντας τα οχήματα τους σαν οδόφραγμα.

Η 17χρονη κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αττικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, διασωληνωμένη.

Έρευνα για το περιστατικό διεξάγουν οι αρμόδιες Αρχές, αναζητώντας τον οδηγό του αυτοκινήτου.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ