Λάρισα: Συναγερμός για την αρπαγή 14χρονης

Μεγάλη κινητοποίηση έχει σημάνει στη Λάρισα για την υπόθεση αρπαγής της 14χρονης Χρυσούλας, που δημοσιοποίησε το «Χαμόγελο του Παιδιού» και για την οποία ενεργοποιήθηκε το Missing Alert.

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου και ώρα 20:30, εξαφανίστηκε από τη Λάρισα , η Χρυσούλα – Χρυσοβαλάντω Κ. 14 ετών. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενεργοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Ιουνίου κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Υπάρχουν πληροφορίες ότι στην εξαφάνιση εμπλέκεται ενήλικο άτομο και πιθανόν βρίσκονται στην περιοχή της Αλεξάνδρειας Ημαθίας.

Η Χρυσούλα – Χρυσοβαλάντω Κ. έχει ύψος 1,55 μ., ζυγίζει 55 κιλά, έχει μακριά καστανά μαλλιά και σκούρα πράσινα μάτια. Φορούσε πράσινο σορτσάκι, άσπρο κοντομάνικο μπλουζάκι και άσπρες παντόφλες.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ