Κυψέλη: Ανατροπή με την επίθεση που δέχθηκε γυναίκα από τον πρώην σύντροφό της – Τι «έδειξαν» οι έρευνες των αρχών

Ανατροπή στο νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε στην Κυψέλη. Η 41χρονη γυναίκα τελικά κατήγγειλε στην αστυνομία πως ξυλοκοπήθηκε από τον 34χρονο πρώην σύντροφό της, κι όχι ότι μαχαιρώθηκε, όπως είχε αναφερθεί αρχικά.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό εν τέλει συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής (28/06), κι όχι σήμερα το πρωί. Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετέβησαν στην οδό Μηθύμνης και Μοσχνησίων στην Κυψέλη, όπου βρισκόταν η 41χρονη, με την ίδια να τους αναφέρει πως είναι έγκυος και ότι ξυλοκοπήθηκε από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος της άρπαξε και το κινητό της.

Έπειτα από έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., ο πρώην σύντροφος της 41χρονης εντοπίστηκε και συνελήφθη αργότερα την ίδια ημέρα, ενώ η 41χρονη μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου ύστερα από εξετάσεις των γιατρών, διαπιστώθηκε πως τελικά δεν ήταν έγκυος, όπως αρχικά είχε υποστηρίξει η ίδια, και παρέμεινε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Σημειώνεται πως ο δράστης οδηγήθηκε σήμερα (29/06) το πρωί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ χορηγήθηκε παραγγελία ιατροδικαστικής εξέτασης στην 41χρονη, η οποία επιθυμεί την ποινική δίωξή του.

Παράλληλα, επισημαίνεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι δόθηκαν στην 41χρονη πληροφορίες και οδηγίες προκειμένου να λάβει εάν το επιθυμεί την δέουσα ηθική συμπαράσταση και την αναγκαία υλική συνδρομή από τους αρμόδιους φορείς, ότι δεν εγκαταστάθηκε η εφαρμογή Panic Button στο κινητό της, αφού προηγουμένως ενημερώθηκε σχετικά με αυτήν την δυνατότητα, και ότι ενημερώθηκε για την δυνατότητα μεταφοράς στην ιατροδικαστική υπηρεσία για εξέταση και για την δυνατότητα φύλαξης σε ασφαλή χώρο και δεν δέχτηκε.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ