Κόβεται το “Tv Queen”

Τα “σημάδια” φάνηκαν από την αρχή σχεδόν και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης από τα πρώτα σχεδόν επεισόδια. Προφανώς λοιπόν το τέλος του ριάλιτι θα επέλθει νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

Με συνοπτικές διαδικασίες ολοκληρώνεται το ριάλιτι “Tv Queen” του OPEN, που στόχο έχει να αναδείξει την επόμενη μεγάλη star της ελληνικής τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, το “Tv Queen” έκανε πρεμιέρα στις 28 Απριλίου, και  εχθές, Παρασκευή 31 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε ο Ημιτελικός, ο οποίος – κανονικά – δεν ήταν προγραμματισμένος για χθες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Breakfast@Star”, περίπου σε δύο εβδομάδες θα δούμε τον Τελικό και, έτσι, το “Tv Queen” θα ρίξει αυλαία.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Γκαγκάκη:

Δηλώσεις στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και τη Χριστίνα Βουδούρη έκανε η Κατερίνα Γκαγκάκη. Η διευθύντρια επικοινωνίας του Open απάντησε και για το πρόωρο τέλος του TV Queen. «Είναι γεγονός το πρόωρο τέλος. Νομίζω ότι ήταν αναμενόμενο, σε μια περίοδο στην οποία έτυχαν όλα. Τα πράγματα τα οποία δεν ολοκληρώνονται έτσι όπως πρέπει και δεν τα βλέπεις να κινούνται έτσι όπως πρέπει, οφείλεις να μην τα πιέζεις.Με όλα αυτά τα οποία αυτή την περίοδο υπάρχουν, ήταν λίγο το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Όταν ξεκινάς κάτι λίγο πριν το Πάσχα, μετά αποφασίζεις να μη βγεις Πάσχα, μετά δύο τελικοί αθλητικοί, μετά εκλογές… Δεν χτίζονται έτσι οι συνήθειες», είπε αρχικά η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Σχετικές δηλώσεις έκανε και ο Τάσος Τρύφωνος:

Για το πρόωρο τέλος του TV Queen απάντησε ο Τάσος Τρύφωνος στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα και την εκπομπή «Γειά σου». Ο παρουσιαστής έκανε λόγο για μια ιδιαίτερη περίοδο και τόνισε πως αν το show έβγαινε στον αέρα Σεπτέμβριο, ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

«Περνάω πάρα πολύ ωραία στο TV Queen ανάμεσα στη Γκαγκάκη και τη Χριστοπούλου, είμαι το πειραχτήρι της παρέας. Το TV Queen δεν είχε σταθερό ραντεβού, το έψαχναν. Αλλάζαμε μέρα και βγαίναμε με διακοπές λόγω έκτακτων γεγονότων. Πήρε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, μετά ο Παναθηναϊκός το μπάσκετ. Τώρα βγήκαμε Παρασκευή αντί Κυριακή. Έτυχε να υπάρχουν αυτά τα γεγονότα, η περίοδος ήταν ιδιαίτερη γιατί ήταν και το Πάσχα, είναι και εκλογές τώρα», είπε αρχικά ο Τάσος Τρύφωνος.

Ο Τάσος Τρύφωνος είπε στη συνέχεια: «Εγώ είχα υπογράψει για δέκα επεισόδια, δεν με ξάφνιασε το πρόωρο τέλος. Τα έβλεπα τα νούμερα τηλεθέασης, ήταν μια δύσκολη ζώνη, με δύσκολο ανταγωνισμό. Αν το TV Queen έβγαινε αρχές Σεπτεμβρίου, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα».

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω το ριαλιτι TV QUEEN, ολοκληρώνεται σχεδόν στον ενάμισι μήνα προβολής του, καθώς χθες Παρασκευή 31 Μαϊου προβλήθηκε ο ημιτελικός, το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα υπάρχει Live λόγω των Ευρωεκλογών και την Κυριακή 16 Μαΐου, θα προβληθεί ο τελικός.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ