Κώστας Κόκλας: «Αυτό το διάστημα ήταν πολύτιμο γιατί θεράπευσα ψυχικά μου κομμάτια»

Ο Κώστας Κόκλας βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο γνωστός ηθοποιός των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών, μίλησε για τον γιο του, τον χρόνο που περνούν μαζί αλλά και την κομβική περίοδο που αναθεώρησε τη ζωή του. 

«Δεν έχω απωθημένα. Θέλω να είμαι με τον γιο μου τα καλοκαίρια να τα περνάω μαζί του στο νησί μου. Μεγαλώνοντας διαπιστώνω ότι για εμένα η δουλειά δεν έχει την έννοια που είχε παλιά. Την ευχαριστιέμαι πιο πολύ, δεν κουράζομαι τόσο», είπε ο Κώστας Κόκλας για τη ζωή του σήμερα.

Για το διάστημα που είδε τη ζωή του να αλλάζει: «Για μένα λειτούργησε ευεργετικά η καραντίνα και καταπραϋντικά. Ήταν ένα διάστημα που είχα τον χρόνο να γλείψω τις πληγές μου από όλη αυτή την εικοσαετία που είχαμε τραβήξει φοβερή πίεση. Πάρα πολλή δουλειά όλοι, είχε χαθεί η μπάλα και στη δουλειά και με τους γύρω μας», είπε ο Κώστας Κόκλας.

Ενώ παραδέχτηκε: «Αυτός ο χρόνος ήταν πολύτιμος γιατί θεράπευσα ψυχικά μου κομμάτια, ανασύνταξα κομμάτια του εαυτού μου, που ξαναγνώρισα γιατί τα είχα χάσει, άφησα κάποια άλλα δίπλα και ξαναβγήκα αισιόδοξος», είπε ο Κώστας Κόκλας καλεσμένος στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ