Κωνσταντίνος Βασάλος: «Με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη είμαστε Σουηδοί, αλλά είναι αμήχανο να βγούμε ζευγάρια»

Στο τηλεοπτικό του μέλλον αλλά και τη σχέση με την πρώην σύντροφό του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star και στη δημοσιογράφο, Σοφία Μανουσακίδου.

«Μακάρι να είχαμε εκπομπή, δεν έχουμε εκπομπή. Είναι αυτό που είπε και ο Φίλιππος, δε μας θέλουν τα κανάλια, θα το κάνουμε στο Youtube. Δε ξέρω γιατί δε μας θέλουν, μας έχει φάει το κύκλωμα. Αστειεύομαι, θα το κάνουμε εκελι που μπορούμε να το κάνουμε, υπάρχει χώρος και χρόνος για όλους, ο δικός μας χώρος μάλλον είναι στο Youtube.

Δεν έχω συμφωνήσει κάτι για την επόμενη σεζόν. Όλα είναι ρευστά. Τόσα χρόνια είμαι με τη Σίσσυ, γιατί να μη δεχτώ να συνεχίσω;» ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Σε άλλο σημείο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασε τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά τον χωρισμό τους λέγοντας,  «Έχει δίκιο και η Ευρυδίκη που είπε ότι δε μπορούμε να κάνουμε κολλητή παρέα. Έχουμε μια τυπική φιλική σχέση, αλλά δεν είναι λίγο αμήχανο να βγούμε ζευγάρια; Είμαστε Σουηδία με την Ευρυδίκη αλλά πόσο πια; … Κάνουμε όση παρέα πρέπει να κάνει ένα ζευγάρι που έχει χωρίσει. Ήμασταν έξι  χρόνια μαζί, τι θα κάνουμε τώρα; Θα είμαστε τσακωμένοι; Ο καθένας επέλεξε να πάρει έναν δρόμο, η ζωή συνεχίζεται».

«Δεν παντρεύομαι, θα το μάθετε αν παντρευτώ. Θα καλέσω φίλους, γνωστούς και δημοσιογράφους που συμπαθώ» κατέληξε.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ