Κέρκυρα: Γνωστός προπονητής ιπποδρομιών ο νεκρός Αμερικανός στο Μαθράκι

Γνωστός στους κύκλους των ιπποδρομιών ήταν ο Αμερικανός τουρίστας που βρέθηκε νεκρός στην Κέρκυρα.

Τα ίχνη του 55χρονου άνδρα είχαν εξαφανιστεί για 5 ημέρες από το Μαθράκι, ενώ φίλος του δήλωσε στις Αρχές την εξαφάνισή του και άμεσα ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό του. Ο άνδρας ήταν στο νησί για διακοπές.

Σύμφωνα με την New York Post, o άτυχος άνδρας ήταν ο επι μακρόν προπονητής ιπποδρομιών Toby Sheets. Ο Sheets εργαζόταν για χρόνια ως βοηθός του διάσημου προπονητή Steve Asmussen. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι συνθήκες του θανάτου του Sheets είναι προς το παρόν άγνωστες.

“Πράγματι απεβίωσε στην Ελλάδα”, επιβεβαίωσε ο ξάδελφος του Sheets, Greg Sheets, στην Thoroughbred Daily News. “Αυτή τη στιγμή αυτό είναι το μόνο που γνωρίζουμε. Η οικογένεια προσπαθεί να καταλάβει τι συνέβη”.

“Ο Toby ήταν μέρος του στάβλου μας για πολλά χρόνια, και αποτέλεσε μέρος της νίκης μας στο Belmont Stakes με τον Creator, καθώς συμμετείχε και στον έμπειρο χειρισμό του Haynesfield μεταξύ άλλων”, δήλωσε ο Asmussen στο TDN. “Θα λείψει βαθιά από την οικογένειά του και τους πολλούς φίλους του”.

Οι New York Times ανέφεραν ότι ο 55χρονος κάτοικος του Floral Park, ο οποίος αναγνωρίστηκε από το TDN ως Sheets, είχε εμφανιστεί για τελευταία φορά την Τρίτη και ότι το πτώμα του βρέθηκε στην παραλία την Κυριακή.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ