Κάρα Ντελεβίν: Τα τρυφερά φιλιά με τη σύντροφό της και η ανάρτηση για την επέτειό τους

Full in love είναι εδώ και δύο χρόνια η Κάρα Ντελεβίν με την 31χρονη, Minke.

Το μοντέλο και ηθοποιός, βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική ζωή ενώ δεν διστάζει να μοιράζεται πράγματα και δημόσια μέσα από τα social media.

Η Κάρα Ντελεβίν έχει μιλήσει αρκετές φορές ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, ενώ έχει παραδεχτεί πως είναι bisexoual.

«Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με παλιομοδίτικες αρχές. Δεν ήξερα κανέναν γκέι», είχε πει αρχικά για να συνεχίσει: «Πιστεύω ότι μεγαλώνοντας… δεν είχα επίγνωση του ότι ήμουν ομοφοβική. Με απωθούσε η ιδέα να είμαι με σύντροφο του ίδιου φύλου».

«Ντρεπόμουν να είμαι αυτό. Αυτή ήταν όμως η πλευρά του εαυτού μου που αγαπώ και αποδέχομαι» είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Χθες, Τετάρτη 5/6 ήταν μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την Κάρα Ντελεβίν και την Minke, καθώς είχαν τη δεύτερη επέτειός τους και το μοντέλο θέλησε να στείλει ένα τρυφερό μήνυμα στην αγαπημένη της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Δύο μαγικά χρόνια μαζί σου και τόσες φωτογραφίες που φιλιόμαστε μπροστά από όμορφα μέρη. Αυτά τα δύο τελευταία χρόνια ήταν γεμάτα από ζωή. Πολλές αλλαγές, ανάπτυξη, πόνος και το πιο σημαντικό ΑΓΑΠΗ και είμαι τόσο τυχερός που βρήκα τον τέλειο άνθρωπο για να οδηγήσω μαζί του τα σκαμπανεβάσματα της ζωής. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή χωρίς εσένα. Πέρασα τόσο καιρό αναζητώντας τον σύντροφό μου, αλλά δεν ήξερα ότι θα ήταν κάποιος με τον οποίο πήγαινα σχολείο. Έρχονται πολλά χρόνια ακόμα… συνεχίστε να κάνετε κύλιση για να δείτε μια αυθόρμητη φωτογράφηση στη Βενετία 🇮🇹 που νομίζαμε ότι ήταν ένα μάθημα φωτογραφίας», έγραψε η Κάρα Ντελεβίν.

Η σχέση τους επιβεβαιώθηκε όταν το 29χρονο μοντέλο εθεάθη να μοιράζεται μια άκρως προσωπική της στιγμή με την 31χρονη γυναίκα, η οποία είναι τραγουδίστρια και διατηρεί χαμηλό προφίλ στα social media.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ