Και νέα αποχώρηση από τον ΑΝΤ1

Μετά από ένα χρόνο ο ΑΝΤ1 αναζητά εκ νέου Διευθυντή Ειδήσεων. Συγκεκριμένα, ο Αγγελος Πετρόπουλος έχει δηλώσει ότι αποχωρεί στο τέλος του μήνα τόσο από το πόστο του όσο και γενικότερα από τον σταθμό. Αν και η τοποθέτησή του ήταν προσωρινή ή καλύτερα μεταβατική μέχρι να βρεθεί ο αντικαστατάτης του Κωστή Τσιακανίκα, ο οποίος πέρσι αποχώρησε για να πάει στον ΣΚΑΪ, τελικά παρέμεινε μέχρι και σήμερα για να αποχωρήσει σε λίγες μέρες τελικά οριστικά από το κανάλι του Αμαρουσίου δυσαρεστημένος.

Αυτή τη στιγμή αναζητάται από την αγορά το πρόσωπο που θα αναλάβει από τη νέα σεζόν το τιμόνι του δελτίου και θα συνεργαστεί με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ωστόσο, το θέμα είναι ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα καθώς η καρέκλα θεωρείται ηλεκτρική ενώ φαίνεται πως δεν είναι το μόνο θέμα που αναζητά άνθρωπο για το συγκεκριμένο πόστο μιας και φαίνεται να υπάρξουν αλλαγές λίαν συντόμως.

Πάντως, αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι ενδιαφέρον υπάρχει για τη θέση δεδομένου ότι πέραν από αυτούς που είναι εκτός αυτή τη στιγμή και θα μπορούσαν να αναλάβουν, υπάρχουν και οι δυσαρεστημένοι του ανταγωνισμού που ενδιαφέρονται ενδεχομένως…

Για την ιστορία πάντως ο Αγγελος Πετρόπουλος πριν τον ΑΝΤ1 εργάστηκε στο Λονδίνο και την Κωνσταντινούπολη για το δίκτυο NBC, για το οποίο κάλυψε την εμφύλια σύρραξη στη Συρία, την πολεμική επιχείρηση κατά του ISIS στο Ιράκ, την κρίση των Αμερικανορωσικών σχέσεων από τη Μόσχα και άλλες διεθνείς κρίσεις στην Ευρώπη, την Αμερική και την Αφρική.

Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων για την εκπομπή «60 Minutes» του CBS, για τους New York Times, ενώ στην Ελλάδα για τη VICE, τον ΣΚΑΪ και το MEGA. Είναι απόφοιτος του Columbia University School of Journalism.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ