JOSEPHINE – «ΝΟΥΜΕΡΟ 1»: ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ POP ANTHEM ΜΕ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙKO VIDEO

Η «εκρηκτική» Josephine παρουσιάζει το «Νούμερο 1» τραγούδι του καλοκαιριού, συνεχίζοντας τα επιτυχημένα δισκογραφικά βήματά της μετά το επιτυχημένο και ήδη πλατινένιο album «Τα Καλά Κορίτσια».

Το «Νούμερο 1», που κυκλοφορεί από την Panik Records, μαζί με music video, είναι ένα δυναμικό pop τραγούδι, με καλοκαιρινή αύρα και τη θετική ενέργεια της hit performer Josephine. Τη μουσική και τους στίχους έγραψε ο Apon, με τον οποίο η Josephine έχει συνεργαστεί και σε άλλες μεγάλες επιτυχίες της, όπως τα «Τηλέφωνο» και «Μοίρα».

To «Νούμερο 1» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα pop αισθητικής και γεμάτο ενέργεια music video, που αναδεικνύει την Josephine ως μια ισχυρή και ανεξάρτητη καλλιτέχνιδα, περιτριγυρισμένη από αθλητικές σκηνές που αντανακλούν τον ρυθμό και την ενέργεια της μουσικής της. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Nick Marianos.

Αυτή την περίοδο η Josephine συνεχίζει τις επιτυχημένες συναυλίες με τον Αντώνη Ρέμο σε Αμερική και Καναδά. Στη συνέχεια, η επιτυχημένη και περιζήτητη performer θα δώσει τον μοναδικό παλμό της, για ακόμα μία φορά, στα Mad VMA και θα πραγματοποιήσει τη μεγάλη περιοδεία της σε Ελλάδα κι εξωτερικό, έχοντας μαζί της τον Φειδία και τον Σωτήρη.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ