Ηράκλειο: Τα πρώτα λόγια της μητέρας του 6χρονου Νικόλα – «Δεν τον άφησα να πάει στη θάλασσα, γιατί είχε φάει μεσημεριανό»

Στη θλίψη έχει «βυθιστεί» η τοπική κοινότητα του Ηρακλείου, μετά τον πνιγμό του 6χρονου Νικόλα, σε θάλασσά στο χωριό Άρβη.

Ο 6χρονος φέρεται να έφυγε κρυφά από το σπίτι, να πήγε στη θάλασσα όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με το STAR, όταν η γυναίκα κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στην αστυνομία είπε ότι, «ήμουνα στο σπίτι με τον Νικόλα και το μωρό. Ο γιος μου ήθελε να πάει στη θάλασσα, όμως δεν τον άφησα, γιατί μόλις είχε φάει μεσημεριανό. Έφυγε από το σπίτι χωρίς να το καταλάβω. Όταν είδα ότι έλειπε άρχισα να τον ψάχνω παντού».

«Η μητέρα του Νικόλα έψαξε όλη τη γειτονιά για τον βρει»

«Ήταν στο σπίτι, η μητέρα πρόσεχε απ’ ότι πληροφορήθηκα ένα άλλο μικρό παιδί που έχουν, ένα νεογέννητο τεσσάρων μηνών. Ε, δεν άργησε πολύ να γίνει το κακό. Έφυγε ο μικρός και βρέθηκε στην παραλία» δήλωσε ο Δήμαρχος Βιάννου, Παύλος Μπαριτάκης, στο STAR.

Ο Γιώργος Κουτεντάκης, Διευθυντής του Δημοτικού σχολείου Άρβης, μίλησε στον ΑΝΤ1. «Είμαι και δάσκαλος του Ανίς που εμείς τον είχαμε βαφτίσει με το όνομα Νίκος, του άρεσε πάρα πολύ το όνομα Νίκος το κανονικό του όνομα είναι Ανίς», λέει αρχικά.

«Ο Νίκος εν τω μεταξύ μέχρι η μαμά να καθαρίσει το μωρό και να κάνει τη δουλειά που είχε να κάνει, ο Νίκος έβαλε το μαγιό του, πήρε μία πετσέτα και πήγε στη θάλασσα, η μαμά τον έψαχνε, αλλά όμως δεν ήταν όμως τυχερό να τον βρει», συνεχίζει ο κ. Κουτεντάκης.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ