Ιωάννης Παπαζήσης: Τρολάρει την Αναστασία Παντούση μετά το τέλος των γυρισμάτων του «Ναυαγίου»

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές από νωρίς έχουν ξεκινήσει η Αναστασία Παντούση και ο Ιωάννης Παπαζήσης, αφού έχουν ολοκληρώσει τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις για αυτή τη σεζόν.

Οι δύο ηθοποιοί που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Το Κόκκινο ποτάμι», μπορεί να κρατούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή, παράλληλα όμως δεν κρύβονται, αφού οι κοινές αναρτήσεις από τα ίδια μέρη, προδίδουν τη σχέση τους.

Πρόσφατα η Αναστασία Παντούση και ο Ιωάννης Παπαζήσης ταξίδεψαν στο Λονδίνο και το Βερολίνο για να παρακολουθήσουν από κοντά αγαπημένους τους καλλιτέχνες, παράλληλα όμως, έκαναν και τις διακοπές τους.

Το ζευγάρι, μετά την επιστροφή του, έκανε μια μικρή στάση στην Αθήνα και σήμερα, Πέμπτη 27/6 ξεκίνησε τις εξορμήσεις και στα νησιά.

Συγκεκριμένα, ο Ιωάννης Παπαζήσης ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο δείχνει την αγαπημένη του, η οποία περπατά στο καράβι ενώ εκείνος την ακολουθεί.

«Παντούση και πλοίο… καλά θα πάει αυτό», έγραψε ο Ιωάννης Παπαζήσης στο βίντεό του, θέλοντας να τρολάρει τη σύντροφό του.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ