Ηλεία: Πλιάτσικο στο σπίτι του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς που υπέστη σοβαρές ζημιές από την φωτιά

Ούτε… ιερό, ούτε όσιο φαίνεται πως έχουν κάποιοι… επιτήδειοι που αμέσως μετά την φωτιά που ξέσπασε στα χωριά της Ηλείας και έκαψε στο πέρασμά της, σπίτια και περιουσίες – κόπους μιας ολόκληρης ζωής, βρήκαν την «ευκαιρία¬ να κάνουν πλιάτσικο στις περιουσίες των ανθρώπων που επλήγησαν από την πύρινη λαίλαπα.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, μια τέτοια περίπτωση αποτελεί και η οικεία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Πρέντρακ Τζόρτζεβιτς, που βρίσκεται στο χωριό Χανάκια, με τους άγνωστους δράστες να εκμεταλλεύονται το γεγονός και να «μπουκάρουν» στο εσωτερικό του σπιτιού, αρπάζοντας ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, που φέρει την καταγωγή της από την περιοχή, βρέθηκε χθες στο χωριό για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την καταστροφή που προκάλεσε στο πέρασμα της η φωτιά στο σπίτι τους, και ήρθε αντιμέτωπη με τις απώλειες της περιουσίας τους.

Η ίδια, δίπλα σοκαρισμένη, αφενός από την καταστροφή που υπέστη το σπίτι τους και αφετέρου από την “εισβολή” των αγνώστων κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου όπου και χειρίστηκε την υπόθεση.

Όπως προκύπτει, οι… «ποντικοί» μπήκαν στο σπίτι από παράθυρο που είχε υποστεί σοβαρές ζημιές από την φωτιά.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο κι άλλοι πληγέντες να έχουν πέσει θύματα των… επιτήδειων, χωρίς ωστόσο -μέχρι και την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, να υπάρχει κάποια επίσημη καταγγελία.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ