Ηλεία: Νέο βίντεο δείχνει την 11χρονη να πλένει το αμάξι του 37χρονου θείου της, λίγα λεπτά πριν εξαφανιστεί

Συγκίνηση έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η άγρια δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής, από τον 37χρονο θείο της, στην Ηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η άτυχη 11χρονη έχει πληγεί με κατσαβίδι σε όλο το σώμα της και στα ζωτικά όργανα, κυρίως σε σπλήνα και καρδιά, ενώ δεν προκύπτει σεξουαλική κακοποίηση πριν από την δολοφονία. Βρέθηκε καλυμμένη με ξερά χόρτα σε ένα απόμερο μέρος, δίπλα σε ένα αυλάκι.

Στο νέο βίντεο – ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το MEGA, η 11χρονη φαίνεται να πλένει το μαύρο όχημα του 37χρονου, μαζί με τη μητέρα της, λίγα λεπτά πριν εξαφανιστεί. Φοράει ένα λευκό φόρεμα και λευκές παντόφλες.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 11χρονη κατευθυνόταν προς τον παππού της, όταν ο 37χρονος σταμάτησε με το όχημα του και της είπε να επιβιβαστεί για να την πάει αυτός.

 

Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και απόπειρα βιασμού στον 37χρονο

Νωρίτερα το μεσημέρι της Τρίτης (11/6) ο εισαγγελέας μετέβη στο μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, όπου απήγγειλε τις κατηγορίες σε βάρος του παιδοκτόνου και τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση στην ανακρίτρια Ηλείας, όπως αναφέρει η Πατρίς.

Ο 37χρονος, χωρίς την παρουσία συνηγόρου υπεράσπισης, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου ενώπιον της ανακρίτριας Ηλείας για τις πράξεις που του έχουν αποδοθεί.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο εάν η απολογία του θα πραγματοποιηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου ή αν η ανακρίτρια μεταβεί στο κτίριο της αστυνομίας, υπό τον φόβο της πρόκλησης επεισοδίων.

Η τοποθεσία που θα λάβει χώρα η απολογία θα αποφασιστεί κατόπιν συνεννόησης αστυνομικών και δικαστικών άρχων.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ