Ηλεία: «Μετά την φωτιά φοβάμαι» λέει η σύζυγος του δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής

Φοβισμένη εμφανίστηκε η σύζυγος του 37χρονου δράστη της φρικτής δολοφονίας της 11χρονης Βασιλικής, στην Ηλεία. Μετά την φωτιά που έβαλαν άγνωστοι στο σπίτι της οικογένειάς της, η γυναίκα παραδέχεται ότι φοβάται και επισημαίνει ότι δεν φταίει η ίδια ή τα παιδιά της για όσα έκανε ο σύζυγός της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η γυναίκα, η οποία είναι έγκυος στο πέμπτο της παιδί, σημείωσε πως ο σύζυγός της δεν είχε δείξει ποτέ περίεργη συμπεριφορά ούτε στα παιδιά τους ούτε προς την 11χρονη, που να την κάνει να υποπτευθεί ότι συμβαίνει κάτι κακό.

Παραδέχθηκε ακόμα πως γνώριζε για τις κατηγορίες που τον βάρυναν από το 2017 για τον βιασμό μιας 14χρονης, ωστόσο πίστεψε ότι από τη στιγμή που είχε αφεθεί ελεύθερος, ήταν αθώος, όπως της είχε πει κι εκείνος.

«Γνώριζα για τις κατηγορίες, όχι μόνο εγώ, αλλά όλοι στο χωριό. Ήταν στα χέρια της Δικαιοσύνης και τον άφησαν ελεύθερο. Πήρα τηλέφωνο τη δικηγόρο του και μου είπε ότι όλα είναι καλά και θα αθωωθεί στο Εφετείο και την πίστεψα. Ειδικά αφού τον είχαν αφήσει και ελεύθερο, πίστεψα ότι δεν το έχει κάνει. Το αρνήθηκε ότι την βίασε, είπε ότι δεν πείραξε την 14χρονη», είπε αρχικά η σύζυγος του 37χρονου.

Περιέγραψε στη συνέχεια την συμπεριφορά του συζύγους της το βράδυ της δολοφονίας της Βασιλικής. «Τον πήρα τηλέφωνο το βράδυ και μου είπε ότι πάει για δουλειά και τον πίστεψα. Όταν γύρισε στο σπίτι πήγε και κοιμήθηκε και την επόμενη μέρα το πρωί με πήγε στο σπίτι της 11χρονης, γιατί ήθελα να συμπαρασταθώ στη μητέρα της. Δεν κατάλαβα τίποτα, δεν είδα αίμα στα ρούχα του», είπε η γυναίκα.

Όσο για εκείνους που χθες έκαψαν το σπίτι που έμενε με τα παιδιά της, είπε: «Οι γονείς της 11χρονης γνώριζαν για τις κατηγορίες σε βάρος του συζύγου μου, αλλά δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Μετά την φωτιά φοβάμαι. Ξέρω ποιος το έκανε. Κατανοώ ότι πάνω στον πόνο του κάποιος μπορεί να ξεφύγει. Αν όμως ήταν μέσα τα παιδιά μου τι θα γινόταν; Με κατηγορούν όλοι που ήμουν μαζί του μετά το 2017, αλλά και εκείνων ήταν αίμα τους. Πού θα μείνουμε τώρα;», αναρωτήθηκε.

Τέλος ξεκαθάρισε ότι με τον σύζυγό της δεν θέλει να έχει καμία σχέση και πως δεν του έχει μιλήσει από τότε που τον συνέλαβαν.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ