Ηλεία: Κυνική ομολογία του 37χρονου ότι «την σκότωσα με ένα κατσαβίδι και την παράτησα» – Η επίσκεψη στο σπίτι του δράστη, λίγες ώρες πριν από το έγκλημα

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση δολοφονίας της 11χρονης στην Ηλεία, με δράστη τον θείο της.

Όπως αποκαλύπτει το enikos.gr, λίγες ώρες πριν από το έγκλημα, η 11χρονη είχε επισκεφθεί μαζί με τους γονείς της το σπίτι του ανθρώπου που λίγο αργότερα ομολόγησε κυνικά στους αστυνομικούς ότι την σκότωσε με ένα κατσαβίδι.

Φεύγοντας μάλιστα από το σπίτι το παιδί, είδε ότι το αυτοκίνητο του θείου της – και μετέπειτα δολοφόνου της – ήταν πολύ βρώμικο και προθυμοποιήθηκε να το πλύνει. «Πω, πω το αυτοκίνητο του θείου είναι πολύ βρώμικο» φέρεται να είπε στην μητέρα της η άτυχη 11χρονη.

Ο δράστης παρακολουθούσε την 11χρονη

Αφού έφυγαν από το σπίτι, όπως φαίνεται από στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία, ο δράστης παρακολουθούσε το κοριτσάκι και λίγο αργότερα το έβαλε στο αυτοκίνητό του, καθώς προσφέρθηκε να το πάει στο σπίτι του παππού της.

Στους αστυνομικούς παραδέχθηκε από την αρχή ότι δολοφόνησε την 11χρονη, λέγοντας: «Εγώ την σκότωσα με ένα κατσαβίδι και την παράτησα στο Καταρράχι. Εκεί θα την βρείτε».

«Για ποιον λόγο σκότωσες το παιδί;» τον ρώτησαν οι αστυνομικοί που δεν μπορούσαν να διανοηθούν όσα άκουγαν από τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο. «Προσπάθησες να το βιάσεις και αντιστάθηκε;».

Ο κατηγορούμενος απάντησε αρνητικά και από εκείνη την ώρα δεν έχει πει καμία άλλη κουβέντα στους αστυνομικούς. Δηλαδή παραδέχεται ότι δολοφόνησε την 11χρονη, δεν λέει όμως για ποιον λόγο.

Οι εκτιμήσεις των αστυνομικών για τη δολοφονία

Οι αστυνομικοί εκφράζουν μέχρι αυτή την ώρα την βεβαιότητα ότι το παιδί κακοποιήθηκε σεξουαλικά πριν από τη δολοφονία του και γι’ αυτό ζήτησαν την παρουσία του ιατροδικαστή στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η 11χρονη, μέσα σε κάτι καλαμιές, σε ένα χωράφι.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 37χρονος είχε καταδικαστεί σε 9 χρόνια φυλάκιση, ωστόσο – άγνωστο για ποιον λόγο  – κυκλοφορούσε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθώς έπρεπε να εμφανίζεται δύο φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

 

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ