Ηλεία: Η οργή των συγγενών της 11χρονης και οι διώξεις σε βάρος του 37χρονου – «Μου το πήρε το κορίτσι μου»

Σοκ και αποτροπιασμό συγκίνηση έχει προκαλέσει η δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής, από τον 37χρονο θείο της, στην Ηλεία.

Ο 37χρονος ομολόγησε πως την δολοφόνησε, αφού αποπειράθηκε να τη βιάσει, ενώ υπέδειξε στους αστυνομικούς και το σημείο όπου είχε αφήσει το άψυχο κορμάκι της, σκεπασμένο με ξερά χόρτα, σε ένα χωράφι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η άτυχη 11χρονη έχει πληγεί με κατσαβίδι σε όλο το σώμα της και στα ζωτικά όργανα, κυρίως σε σπλήνα και καρδιά, ενώ δεν προκύπτει σεξουαλική κακοποίηση πριν από την δολοφονία.

Σήμερα το πρωί, Τρίτη (11/6), συγγενείς της 11χρονης αλλά και συγχωριανοί, που είχαν μαζευτεί έξω από το δικαστικό Μέγαρο Πύργου Ηλείας, προσπάθησαν να λιντσάρουν τον 37χρονο, που θα οδηγούνταν ενώπιον του εισαγγελέα. Η αστυνομία, στη προσπάθεια της να αποτρέψει την επίθεση σε βάρος του κατηγορουμένου και να διασφαλίσει την υγεία του, τον οδήγησε πίσω στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου λίγη ώρα αργότερα μετέβη ο εισαγγελέας για να του ασκήσει τις διώξεις.

Συγκεκριμένα του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, απόπειρα βιασμού ανηλίκου, αρπαγή ανηλίκου, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

«Γιατί αφού καταδικάστηκε δεν μπήκε φυλακή, τώρα θα ζούσε το παιδί μας»

«Λυγίζουν» οι γονείς της 11χρονης Βασιλικής. Η μητέρα της 11χρονης, μιλώντας στο MEGA, είπε ότι, «γιατί δεν ήταν φυλακή αφού η υπόθεση αφορούσε βιασμό; Άμα ήταν μέσα, τώρα θα ζούσε το παιδί μου. Δεν το πήρα χαμπάρι ότι μου το πήρε το κορίτσι μου. Το κοριτσάκι μου δεν έμπαινε μέσα στο αμάξι του χωρίς να είναι η παιδική μου φίλη, η γυναίκα του δηλαδή».

Η μητέρα της 11χρονης, μιλώντας στο MEGA, είπε ότι, «γιατί δεν ήταν φυλακή αφού η υπόθεση αφορούσε βιασμό; Άμα ήταν μέσα, τώρα θα ζούσε το παιδί μου. Δεν το πήρα χαμπάρι ότι μου το πήρε το κορίτσι μου. Το κοριτσάκι μου δεν έμπαινε μέσα στο αμάξι του χωρίς να είναι η παιδική μου φίλη, η γυναίκα του δηλαδή».

Ο πατέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού δήλωσε καταβεβλημένος ότι, «δεν ερχόταν αυτός συχνά. Η κόρη μου του έπλυνε και το αμάξι». 

«Αυτός δεν θέλει φυλάκιση, αλλά σκότωμα» λέει ο αδελφός του 37χρονου δράστη»

Οργισμένος παρουσιάζεται ο αδελφός του 37χρονου, αφού σε δηλώσεις του στο Mega, είπε ότι, «δεν μπορώ να καταλάβω τι είχε στο μυαλό του. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό, τι τον έπιασε να πάει να το κάνει αυτό. Είχε κατηγορηθεί ξανά για βιασμό, αλλά μας έλεγαν ότι βγήκαν καθαρές οι εξετάσεις και ότι δεν έχει καμία δουλειά. Ότι ήταν αθώος. Μέρα νύχτα ήταν μαζί, ήταν μαζί με τους γονείς της κοπέλας, με την κοπέλα. Εγώ δεν μπορώ να αντικρίσω την οικογένεια και τα πρώτα μου ξαδέρφια. Να πάω και να τους πω τι; Τα συλλυπητήρια μου; Να πάω και να τους κοροϊδεύω μέσα στα μούτρα;

Αυτός δεν θέλει φυλάκιση, αυτός θέλει σκότωμα. Έχει τέσσερα παιδάκια και πάει για πέμπτο. Αυτά τα παιδάκια τι φταίνε; Αυτά τα παιδάκια που τα έχω εγώ τώρα ζητάνε τον πατέρα τους και δεν ξέρουμε τι να τους πούμε. Τι να τους πούμε; Ότι σκότωσε και μπήκε φυλακή; Δεν ξέρουμε, δεν ξέρουμε τι έχει γίνει. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, ήπιε τίποτα, του δώσανε τίποτα; Δεν  ξέρω. Εγώ πλέον δεν τον θέλω. Δεν τον ξέρω. Δεν τον έχω εγω αδελφό. Με έκανε εμένα να κλειδωθώ μέσα στο σπίτι, να ντρέπομαι να αντικρίσω το σόι μου στα μούτρα, να μην μπορώ να μιλήσω, να βγω στην κοινωνία».

«Είχαμε έναν δολοφόνο μέσα στο σπίτι μας»

Ο κ. Ανδρέας, θείος της 11χρονης και αδερφός της μητέρας της, μιλώντας στην κάμερα του STAR, είπε ότι, «είχαμε έναν δολοφόνο μέσα στο σπίτι μας και δεν το γνωρίζαμε. Ζούσαμε μαζί και έχουμε μεγαλώσει μαζί. Αυτό που έκανε στην ανιψιά μου δεν έπρεπε να το κάνει, αλλά να σεβαστεί πάρα πολλά πράγματα. Σκότωσε ένα αγγελούδι. Δεν ξέρω με τι σκεπτικό. Θα μπορούσε να ήταν κόρη του. Μαζί με εμάς, θρηνεί ολόκληρη η Ελλάδα. Ο Θεός να δίνει δύναμη στην αδερφή μου. Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Είναι ένας άνθρωπος ταπεινός. Όταν χάθηκε η μικρή, ο ίδιος πήγαινε στο σπίτι της αδερφής μου, καθόντανε και έδινε συμπαράσταση. Ζητάμε δικαίωση».

«Είναι όλα ψέματα, το παιδί μου δεν έχει βιάσει και δεν έχει σκοτώσει κανέναν» λέει η μητέρα του

Όπως είπε η μητέρα του 37χρονου, ο γιός της «είναι το καλύτερο παιδί. Έχει 4 παιδιά και ένα που περιμένει, η γυναίκα του θα γεννήσει τον Σεπτέμβριο. Λένε ότι τον βάρεσαν μέσα στην Ασφάλεια στον Πύργο και είπε όσο είπε. Είναι όλα ψέματα. Δεν έχει βιάσει και δεν έχει σκοτώσει, ούτε μύγα έχει πειράξει στο παρελθόν» ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Υποστήριξε ακόμη ότι «Το παιδί μου είναι μάλαμα, αποκλείεται να το έχει κάνει. Το μπλέξανε το παιδί. Αυτός που πήρε την 11χρονη, είχε ίδιο αμάξι με το παιδί μου. Το αγάπαγε το παιδί και την μητέρα του την αγάπαγε».

Ο εφιάλτης που έζησε μία άλλη ανήλικη στα χέρια του 37χρονου το 2017 – «Τότε δεν πίστευαν την αδελφή μου»

Όπως έχει γίνει γνωστό, το 2017, ο 37χρονος βίασε ένα κορίτσι μόλις 14 ετών. Το δικαστήριο, που τον είχε κρίνει ένοχο για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου, επιβάλλοντας του ποινή φυλάκισης 9 ετών, του χορήγησε ανασταλτικό μέχρι την εκδίκασή της υποθέση στο Εφετείο. Μετά από αναβολές, για διαφόρους λόγους, το Εφετείο είχε προγραμματιστεί για να γίνει το 2025, με τον 37χρονο να κυκλοφορεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η αδερφή της τότε 14χρονης, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε ότι, «την χτύπησε με μια πέτρα στο κεφάλι, την ανέβασε στην μηχανή του και την πήγε σε μια απόμερη παραλία. Όταν ξύπνησε η αδερφή μου, αυτός είχε τα χέρια του στο λαιμό της. Τον απείλησε ότι θα τον καταγγείλει και θα τα πει όλα στους γονείς της και έτσι ξέφυγε».

«Τότε την αδελφή μου δεν την πιστεύανε και τώρα είδατε τι έκανε στη Βασιλική», συμπλήρωσε η αδελφή. 

Βίντεο δείχνει την 11χρονη να πλένει το αμάξι του 37χρονου θείου της, λίγα λεπτά πριν εξαφανιστεί

Στο νέο βίντεο – ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το MEGA, η 11χρονη φαίνεται να πλένει το μαύρο όχημα του 37χρονου, μαζί με τη μητέρα της, λίγα λεπτά πριν εξαφανιστεί. Φοράει ένα λευκό φόρεμα και λευκές παντόφλες.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 11χρονη κατευθυνόταν προς τον παππού της, όταν ο 37χρονος σταμάτησε με το όχημα του και της είπε να επιβιβαστεί για να την πάει αυτός.

Η στιγμή που η 11χρονη επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του δράστη

Στο βίντεο ντοκουμέντο, που δημοσιεύει το enikos.gr, από κάμερα ασφαλείας της περιοχής, καταγράφεται η στιγμή που -σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ.- η 11χρονη μπαίνει στο αυτοκίνητο.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ