Ηλεία: Δεν προκύπτει βιασμός της 11χρονης από τον θείο της – Χτυπήματα σε σπλήνα και καρδιά «έδειξε» η ιατροδικαστική εξέταση

Δεν προκύπτει σεξουαλική κακοποίηση της 11χρονης Βασιλικής από τον θείο της στην Ηλεία, ο οποίος την ομολόγησε πως την δολοφόνησε, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η άτυχη 11χρονη έχει πληγεί με κατσαβίδι σε όλο το σώμα της και στα ζωτικά όργανα, κυρίως σε σπλήνα και καρδιά, ενώ δεν προκύπτει σεξουαλική κακοποίηση πριν από την δολοφονία.

Ο 37χρονος παραδέχτηκε ότι επιχείρησε να τη βιάσει – «Αντέδρασε και την σκότωσα με το κατσαβίδι»

«Της είπα να την πάω στο σπίτι του παππού της και αυτή δέχθηκε. Όταν όμως απομακρυνθήκαμε, άρχισε να ανησυχεί και με ρωτούσε πού πάμε. Μου έλεγε “έχουμε περάσει το σπίτι του παππού, είναι μακριά, πού πάμε;”. Εγώ τότε σταμάτησα το αυτοκίνητο και της είπα ότι θέλω να συνευρεθούμε ερωτικά γιατί μου αρέσει πολύ. Αυτή αντέδρασε και μου είπε ότι αν δεν την αφήσω να φύγει, θα το πει στον μπαμπά της και την μαμά της. Εγώ τότε θόλωσα και φοβήθηκα» φέρεται να είπε ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης στους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr.

«Πήρα ένα κατσαβίδι που είχα στην πόρτα του αυτοκινήτου και άρχισα να την χτυπάω στον λαιμό. Έβγαλα το πτώμα της έξω και το πέταξα σε χωράφια ενώ το κατσαβίδι το πέταξα σε έναν βάλτο. Δεν την βίασα» υποστήριξε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ