Η Κατερίνα Στικούδη στο Vienna Pride παρέα με… Αυστριακούς Eurovision αστέρες!

Η αγαπημένη και εκρηκτική Ελληνίδα τραγουδίστρια και performer Κατερίνα Στικούδη μετά τη γέννα του δεύτερου παιδιού της πριν από 4 περίπου μήνες, επιστρέφει και πάλι στη μουσική σκηνή. Η πρώτη της καλοκαιρινή εμφάνιση πραγματοποιήθηκε στις 8/6 στην Βιέννη της Αυστρίας, στο πλαίσιο του Vienna Pride, το ετήσιο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας της χώρας! Τη μέρα της εμφάνισης της Κατερίνας Στικούδη, περισσότεροι από 45.000 θεατές έδωσαν το παρόν στην Ιστορική Κεντρική Πλατεία της Βιέννης για να απολαύσουν τους αγαπημένους τους performers.

Στο καλλιτεχνικό κομμάτι του Pride εμφανίστηκαν επίσης η Conchita (νικήτρια της Eurovision το 2014), καθώς και η φετινή εκπρόσωπος της χώρας Kaleen.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελληνίδα popstar εμφανίζεται στο Pride της Βιέννης, αφού έδωσε το παρόν και πριν από 5 χρόνια, εντυπωσιάζοντας το κοινό με την εμφάνισή της.

Η Κατερίνα Στικούδη βλέπει το όνομα της να φιγουράρει πολύ συχνά στα ξένα μέσα τα τελευταία χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν από η συνεργασία της με το δημοφιλές pop icon και εκπρόσωπο της Γαλλίας στην περσινή Eurovision La Zarra, με το ντουέτο Evidemment“, το οποίο απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από τους fans του θεσμού – και όχι μόνο.

Ωστόσο, μεγάλο highlight της καριέρας της υπήρξε η συμμετοχή της ως opening act στη μεγάλη συναυλία του παγκοσμίου pop ειδώλου με τις δεκάδες εκατομμύρια πωλήσεις Christina Aguilera, στο Europride που έγινε τον Σεπτέμβρη του 2023 στη Μάλτα, και πιο συγκεκριμένα στη Βαλέτα.

Ακόμα, η Κατερίνα Στικούδη είναι ambassador και στο Thessaloniki Pride του 2024,

στο οποίο θα φιλοξενηθεί το Europride στις 27, 28 και 29 Ιουνίου.

 

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ