Γραμματικό: Δεκάδες παιδιά εγκατέλειψαν κατασκήνωση με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας – «Φταίει το επισκεπτήριο» λέει η ιδιοκτήτρια

Συναγερμός σήμανε σε κατασκήνωση στο Γραμματικό, όπου φιλοξενούνται παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών, αφού περίπου πάνω από 60 παιδιά αναγκάστηκαν να φύγουν εσπευσμένα με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, που προκύπτουν κι από την ανάλυση φαγητού και νερού, τα εν λόγω παιδιά έκαναν εμετούς και παρουσίασαν υψηλό πυρετό, συμπτώματα που πιθανόν να οφείλονται σε ιογενή γαστρεντερίτιδα.

Η Μάγδα Αθητάκη, ιδιοκτήτρια της κατασκήνωσης μίλησε στο MEGA για το περιστατικό, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το λάθος ήταν ότι επέτρεψε να γίνει επισκεπτήριο στην κατασκήνωση.

«Έκανα τη βλακεία να κάνω επισκεπτήριο. Σάββατο το απόγευμα έκανα το επισκεπτήριο και την Κυριακή το βράδυ ξεκίνησαν τα κρούσματα», είπε η ίδια.

«Εγώ έχω αναλύσεις και του δήμου και δικές μου. Μάλιστα η τελευταία ανάλυση ήταν 19/6 κι όταν έγινε το γεγονός επειδή έχω ISO κρατάω δείγματα φαγητού, την επόμενη μέρα έστειλα στο Χημείο τα δείγματα. Βγήκε το αποτέλεσμα ότι τα δείγματα δεν είχαν κανένα πρόβλημα», συμπλήρωσε η κα. Αθητάκη.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ