ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΡΗΣ «ΘΑ Σ’ΑΓΑΠΩ»

Θα σ’ αγαπώ. Ένα τραγούδι που από τη πρώτη στιγμή που το άκουσαν φίλοι και συνεργάτες του Γιώργου Περρή  ενθουσιάστηκαν, του ζητούσαν να το ακούσουν ξανά και ξανά και αμέσως σιγοτραγουδούσαν το ρεφρέν του.

Ένας κεραυνοβόλος έρωτας γεννήθηκε κι έτσι το νέο τραγούδι ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του στις 7 Ιουνίου αγγίζοντας όλο και περισσότερους ανθρώπους και ξεκλειδώνοντας όλο και περισσότερες καρδιές.

Γιατί ποιο καλύτερο κλειδί από αυτή τη μαγική φράση;

 «Θα σ’ αγαπώ»

 Με αυτό το νέο single καλωσορίζει ο Γιώργος Περρής το καλοκαίρι, τραγουδώντας για την υπόσχεση του έρωτα σε συνάρτηση με την αποδοχή του εαυτού μας. Σε απόλυτη αρμονία με τη δυτική του πλευρά, ο αγαπημένος καλλιτέχνης κυκλοφορεί το «Θα σ’αγαπώ», την ελληνική εκδοχή ενός από τα πιο αγαπημένα τραγούδια της Barbara Pravi, της Γαλλίδας σουπερστάρ που έκλεψε την καρδιά του κοινού το 2021 στην Eurovision, με ελληνικούς στίχους της Λήδας Ρουμάνη. Με την χαρακτηριστική ενορχηστρωτική πινελιά του Αλέξανδρου Λιβιτσάνου, το νέο αυτό single αποτελεί προπομπό του νέου πολυσυλλεκτικού άλμπουμ του Γιώργου Περρή που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

 Το βίντεο σε σκηνοθεσία Κλαίρης Φαφούτη είναι ένα εξαιρετικό μονοπλάνο με τον Γιώργο Περρή να μας αγκαλιάζει με τη φωνή και το βλέμμα του.

 

«Θα σ’αγαπώ»

Μία υπόσχεση για όλες τις καλοκαιρινές νύχτες που έρχονται.

 

Δημιουργοί: Barbara Pravi / Jeremie Arcache / Antoine Barrau

Ελληνικοί στίχοι: Λήδα Ρουμάνη

 Ενορχήστρωση & πλήκτρα: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος

Πιάνο: Γιάννης Παπαδόπουλος

Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής

Τύμπανα: Παναγιώτης Κωστόπουλος

Βιολί: Κώστας Καριτζής

Τσέλο: Μαρίνα Κολοβού

Φωτό εξωφύλλου: Ερρίκος Ανδρέου

Artwork: Δημήτρης Παναγιωτακόπουλος

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ