Γιώργος Παπαδάκης: «Μας έστειλαν μέιλ από τον ΑΝΤ1 να είμαστε ευπρεπώς ντυμένοι από Δευτέρα, είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα»

Σε μία ιδιαίτερη αποκάλυψη προχώρησε το πρωινό της Παρασκευής (28/6) ο Γιώργος Παπαδάκης μέσα από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ανέφερε πως εστάλη email στους εργαζομένους του σταθμού να είναι «ευπρεπώς ντυμένοι» στις εγκαταστάσεις του καναλιού από την ερχόμενη Δευτέρα.

«Την κρύα μπλούζα που φοράει ο Μπαλιούσης γιατί δεν την έχουμε σχολιάσει μέχρι τώρα; Αυτές πού τις βρίσκεις και τις αγοράζεις; Α η Ειρήνη σου τις βρίσκει; Ωραία είναι τότε», είπε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου για τον οπερατέρ της εκπομπής, δίνοντας την πάσα στον παρουσιαστή να μιλήσει για το θέμα.

«Ήρθε η ώρα του καρφιού. Καλά δεν πήρες χαμπάρι ότι μας έστειλαν ένα mail που έλεγε να είμαστε προσεκτικά ντυμένοι από Δευτέρα; Είναι αυτή εμφάνιση στελέχους του σταθμού;», ρώτησε με χιούμορ ο Γιώργος Παπαδάκης τον συνεργάτη του.

«Αυτό γιατί ισχύει από Δευτέρα και δεν ίσχυσε από τη στιγμή που εστάλη το mail; Να ψωνίσεις», πρόσθεσε η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Εγώ πάντως, για να είμαστε ειλικρινείς, μόλις είδα αυτό το mail λέω: είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα», σημείωσε ο Γιώργος Παπαδάκης, με τη συνεργάτιδά του να παρατηρεί: «Θα κυκλοφορούμε όλοι με κοστουμάκια. Τι θέλεις; Ξύνεσαι τώρα, βρε Γιώργο, τι θέλεις;».

 

πηγή: zappit.gr

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ