Γιώργος Ασημακόπουλος: Χαμός κάτω από την ανάρτησή του από το γήπεδο – «Εσύ τι δουλειά έχεις εκεί;»

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος την περασμένη Τετάρτη 29 Μάϊου βρέθηκε στο Opap Arena για τον μεγάλο τελικό του Conference League στηρίζοντας τον Ολυμπιακό ο οποίος κατάφερε να σηκώσει το ευρωπαϊκό κύπελλο.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor έκανε ανάρτηση δημοσιεύοντας βίντεο από τις κερκίδες συγκινημένος λέγοντας πως πρώτη φορά παρακολούθησε από κοντά αγώνα ποδοσφαίρου.

Δες το βίντεο:

Κάποιοι φανατικοί φίλαθλοι φαίνεται πως ενοχλήθηκαν από το βίντεο, κάνοντας επικριτικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση του Γιώργο Ασημακόπουλου.

«Στο γήπεδο πρώτη φορά και καμαρώνει όταν έχουν μείνει έξω άνθρωποι που με βροχές και χιόνια ακολουθούσαν», έγραψε χρήστης του instagram.

«Εσύ τι δουλειά έχεις στο γήπεδο ρε τραχανά», ήταν ένα άλλο σχόλιο που δέχτηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Κοινοποιώντας ένα από τα μηνύματα που δέχτηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος σχολίασε: «Υπάρχει πολύ τοξικότητα πραγματικά. Ότι κάθεστε και ασχολείστε εάν εγώ πήγα στο γήπεδο για πρώτη φορά, απλά με ξεπερνάει. Τι να πω… καλή καρδιά. Α και ένα συγγνώμη που πήγα να δω τον αγώνα, έπρεπε να ρωτήσω πρώτα όλους εσάς», σχολίασε ο επιχειρηματίας σε σχόλιο που ανέφερε ότι πήγε για την…λεζάντα στο γήπεδο.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ