Γιάννης Αϊβάζης: «Όποιος σηκώνει το χέρι του “κόψιμο”, μεταφορικά και κυριολεκτικά»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Γειά σου» έκανε ο Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην κακοποίηση γυναικών αλλά και το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική.

«Αχ, Παναγιά μου! Θεωρώ ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο έγκλημα από την κακοποίηση. Πρέπει να ασχοληθούμε περισσότερο με τα θύματα παρά με τους θύτες. Οι θύτες θα πάρουν αυτό που τους αξίζει, είναι σίγουρο. Δεν υπάρχουν και δεν πρέπει να υπάρχουν εξαιρέσεις. Θα είμαστε καταδικασμένοι αν υπάρχουν εξαιρέσεις. Όποιος σηκώνει το χέρι του “κόψιμο”, μεταφορικά και κυριολεκτικά», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Και συνέχισε: «Όποιος πει μια γνώμη είτε καλή είτε κακή ξεκινάει ένα άλλο κύμα ανθρωποφαγίας. Μην καπηλευόμαστε τον πόνο του άλλου. Η Ζήνα ξέρει τι είπε, είναι εξαιρετική, με μεγάλη μόρφωση και κοινωνική προσφορά. Ο καθένας είναι υπεύθυνος με το τι λέει!

Όσον αφορά την ενασχόλησή του με την πολιτική, ο Γιάννης Αϊβάζης ανέφερε: «Επειδή είμαι ήδη στην αυτοδιοίκηση, μακριά από εμάς η πολιτική. Το στομάχι μας δεν είναι τόσο καλά εκπαιδευμένο και τα νεύρα μας. Η πολιτική είναι άλλο κομμάτι! Δεν περνάω τόσο καλά στα δημοτικά συμβούλια, μου αρέσει η ηρεμία. Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει συμβεί με την Ναταλί Κάκκαβα, αλλά συμπάσχω. Όταν μπλέκεσαι στα χωράφια άλλων είναι δύσκολο. Και δεν είμαστε τόσο εκπαιδευμένοι, έχουμε μια ευαισθησία ρομαντική».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ