Γερμανία: «Τον χτύπησαν επειδή φορούσε σταυρό» – Η φωτογραφία του Φίλιππου Τσάνη μέσα από το νοσοκομείο και η δωρεά οργάνων

Σε δωρεά οργάνων προχώρησε η οικογένεια του 20χρονου Φίλιππου Τσάνη, που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από ομάδα νεαρών στη Γερμανία.

Συγγενής του ομογενή που έμενε στο Μίντεν που μίλησε στον Alpha είπε ότι, «τον χτύπησαν στο κεφάλι, έπεσε κάτω το παιδί λιπόθυμο και εκεί συνέχισαν να το χτυπάνε στο κεφάλι. Πήγε στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και διαπιστώθηκε πως ήταν κλινικά νεκρός».

Επίσης, ο ίδιος υποστήριξε πως «το πιο άρρωστο είναι ότι αυτά τα ανεβάζουν σε βίντεο και καμαρώνουν για αυτά που κάνουν. Όλα αυτά τα παιδιά φορούσαν σταυρό και ήταν Χριστιανοί. Πριν τον Φίλιππο έγιναν ξανά τέτοιες επιθέσεις, τρομοκρατικές τις λέμε εδώ στη Γερμανία. Πριν τον Φίλιππο είχαν σκοτώσει έναν 26χρονο, επίσης όπως και έναν αστυνομικό».

Το ίδιο Μέσο, μεταξύ άλλων, πρόβαλε μια συγκλονιστική φωτογραφία του νεαρού από το νοσοκομείο, όπου φαίνεται να νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση, μετά τα χτυπήματα που δέχτηκε.

Δείτε τη φωτογραφία: 

Η μητέρα του Φίλιππου Τσάνη, μιλώντας στον Alpha, είπε ότι «οι γιατροί προσπάθησαν να κάνουν τα πάντα για να σωθεί το παιδί. Προσευχόντουσαν όλοι για να γίνει καλά, αλλά τελικά ο Θεός θέλησε να τον πάρει».

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ