Φως στο Τούνελ: Η κλοπή των «χρυσών» πειστηρίων της δολοφονίας του Βασίλη Χούπη από τη Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας

Σε ανθρωποκτονία αποδίδεται σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος του Βασίλη Χούπη, λόγω κακώσεων αυχένος και θώρακος από τρεις βολίδες πυροβόλου όπλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», από την ιατροδικαστική υπηρεσία συλλέχτηκαν αντικείμενα που έφερε το θύμα πάνω του.

Συγκεκριμένα, ένα χρυσό ρολόι χειρός μάρκας Rolex, ένα χρυσό δαχτυλίδι μεγάλου μεγέθους, μία χρυσή βέρα και ένας χρυσός σταυρός(χωρίς αλυσίδα).

Τα αντικείμενα αυτά μαζί με το ποσό των 1.960 ευρώ που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του θύματος παραδόθηκαν προς φύλαξη στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Ταμείων στη Δ.Ο.Υ Χαλκίδας.

Όλα αυτά τα αντικείμενα κλάπηκαν στις 10 Δεκεμβρίου 2012. Άγνωστοι διέρρηξαν τη Δ.Ο.Υ Χαλκίδας και αφαίρεσαν το περιεχόμενο χρηματοκιβωτίου, όπου βρίσκονταν και τα πειστήρια της δολοφονίας Χούπη.

Στο υπόγειο της Δ.Ο.Υ Χαλκίδας κατέληξαν η κουβέρτα με την οποία είχε σκεπάσει ο δράστης το θύμα και τα γυαλιά ηλίου που του φόρεσε για να δείξει ότι κοιμάται στη θέση του οδηγού.

Και τα δύο αυτά πειστήρια καταστράφηκαν στο πλαίσιο καθαρισμού και αποσυμφόρησης του χώρου του Πρωτοδικείου πριν από την πρώτη δίκη το 2016.

Δείτε το βίντεο:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ