Φαίη Σκορδά: Η Meg- άλη επιστροφή και οι συνεργάτες

Ολο και πιο κοντά στην επιστροφή της στο Μεγάλο Κανάλι βρίσκεται η Φαίη Σκορδά και πλέον είδηση θα αποτελέσει για εμάς τους τηλεοπτικούς συντάκτες μόνο το να μην καταφέρει για κάποιον λόγο να μην υπογράψει με το MEGA. Η παρουσιάστρια μετά από 11 χρόνια θα ξαναπεράσει το κατώφλι του καναλιού καθώς είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2013 μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα με προορισμό τότε τον ΑΝΤ1.

Τα meg- άλα αγκάθια ξεπερνιούνται σιγά σιγά ανάμεσα στις δυο πλευρές και πλέον συζητιούνται και οι τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγγραφής της χρονιάς. Ωστόσο, μαζί με το παλιό της κανάλι, η Φαίη θέλει να κερδίσει πίσω και έναν παλιό και αγαπημένο της συνεργάτη, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος μετά από επιθυμία της παρουσιάστριας ενδέχεται να παραμένει στο κανάλι για να κάνουν πρωινό. Και λέω ενδέχεται γιατί ναι μεν έχει δεχθεί πρόταση από την παρουσιάστρια αλλά πρέπει να ξεπεραστούν και τα “παράπονάκια” του Δημήτρη με το κανάλι. Ο Δημήτρης είναι και ένα από τα δυο ονόματα που ζήτησε η Φαίη Σκορδά από τη διοίκηση. Ο δεύτερος είναι ο Αρης Καβατζίκης, ο οποίος οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι παραμένει στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα, εφόσον αυτή συνεχίζει το μεσημέρι. Από τους φετινούς της συνεργάτες της πρόταση έχει ήδη δεχθεί η τωρινή αρχισυντάκτριά της, Αγγελική Γιαννακοπούλου, η οποία μάλιστα ήταν επίσης στο MEGA την εποχή εκείνη, ενώ πιθανότατα θα την ακολουθήσει ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης που καλύπτει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αλλά και ο Αγγελος Βουράκης, ο οποίος είναι ο δημοσιογράφος της παρέας και ασχολείται με το ενημερωτικό κομμάτι της εκπομπής της στον ΣΚΑΪ, το οποίο θα κληθεί να συνεχίσει και στο Μεγάλο Κανάλι, καθώς το κανάλι επιθυμεί να υπάρχει για τουλάχιστον μια ώρα με επικαιρότητα.

Αν και το Fay’s time ολοκληρώνεται στον ΣΚΑΪ την Παρασκευη 5 Ιουλίου, το συμβόλαιο της Φαίης με τον σταθμό λήγει τέλη Ιουλίου, οπότε επίσημα μην περιμένετε τίποτα νωρίτερα.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ