Φαίη Σκορδά για Γιώργο Λιανό: «Τα προηγούμενα χρόνια οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων ήταν για τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης»

Τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Λιανού σχολίασε η Φαίη Σκορδά και η παρέα της στο Fay’s Time. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μίλησε με πολύ θετικά λόγια για τον παρουσιαστή του Survivor κι επεσήμανε ότι μπορεί τώρα οι δημοσιογράφοι να τον ρωτούν για τη χαμηλή τηλεθέαση, ωστόσο στο παρελθόν τον ρωτούσαν και για τα υψηλά.

Αρχικά η Φαίη Σκορδά είπε: «Η αλήθεια είναι ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια ο Λιανός κάνει επιτυχίες ως επί το πλείστον. Άσχετα από τα νούμερα τηλεθέασης, είναι ένας πολύ καλός παρουσιαστής που έχει εξελιχθεί με τα χρόνια και έχει βρει τον δικό του δρόμο. Δύσκολο για έναν άνθρωπο που ξεκίνησε σε μία παρέα να αποκτήσει το δικό του στίγμα. Παρότι είναι στο ραδιόφωνο με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που πρώτο όνομα είναι ο Γρηγόρης, που δεν έχει κι αυτά τα θέματα ότι θέλει να τα κάνει όλα μόνος του».

«Τα προηγούμενα χρόνια λοιπόν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων ήταν για τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Τώρα τελευταία υπάρχει αυτή η πτώση και είναι λίγες οι εκπομπές που κρατάνε, μετρημένες στα δάχτυλα. Δε σημαίνει ότι επειδή είναι μία χρονιά έτσι, την άλλη μπορεί να μην είναι αλλιώς… Υπενθυμίζω ότι οι δημοσιογράφοι είχαν αναφερθεί πολλές φορές στα υψηλά νούμερα» πρόσθεσε, επίσης, η Φαίη Σκορδά.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ