Ευρωεκλογές 2024: Ισχυρό προβάδισμα για τις… παραλίες – «Αν θέλουν να ψηφίσω, ας έρθουν εδώ»

Βουτιές στην θάλασσα και ηλιοθεραπεία φαίνεται να «ψήφισαν» αρκετοί πολίτες, οι οποίοι αντί να προσέλθουν στις κάλπες για τις Ευρωεκλογές «έτρεξαν» στις ακτές.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής, παρά το γεγονός ότι οι κάλπες για τις Ευρωεκλογές έχουν ανοίξει, οι παραλίες άρχισαν σταδιακά να γεμίζουν με πολίτες κάθε ηλικίας. Κάποιοι δεν θα ψηφίσουν καθόλου, ενώ άλλοι, θα απολαύσουν πρώτα τον ήλιο και την θάλασσα και μετά θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Μια παρέα ατόμων, στην παραλία του Αλίμου, δήλωσε στην κάμερα του ΣΚΑΙ, «δεν ψηφίζουμε εμείς. Επιλογή μας. Δεν έχουμε κάποιον να υποστηρίξουμε. Δεν μας ενδιαφέρει να σας πω την αλήθεια».

Πρώτα η βουτιά, μετά η κάλπη

Μια γυναίκα δήλωσε στο ATTICA ότι, «ήρθαμε πρωί στην παραλία για να μην έχει πολύ κόσμο, αλλά τελικά έχει. Όταν πάμε σπίτι θα ετοιμαστούμε και μετά θα πάμε να ψηφίσουμε. Είναι σημαντικές οι Ευρωεκλογές, γι’ αυτό θα πάω να ψηφίσω».

«Άμα θέλουν να ψηφίσω, ας έρθουν εδώ»

Ένας λουόμενος που έπαιζε τάβλι στην παραλία, είπε στην κάμερα του Action 24 ότι, «όλη μέρα εδώ θα κάτσω, παίζω και τάβλι. Γιατί να πάω να ψηφίσω; Αν θέλουν να ψηφίσω, ας έρθουν εδώ, στην παραλία». 

«Πρώτα να δροσιστώ και μετά θα ψηφίσω»

«Τι πειράζει που έχουμε Ευρωεκλογές και ήρθα για μπάνιο; Πρώτα θα δροσιστώ, να ανοίξει ο εγκέφαλος μου και μετά φυσικά θα πάω να ψηφίσω», είπε ένας κύριος στον ΣΚΑΙ.

Άδειες οι παραλίες στη Μύκονο – Ψηφίζουν ή κοιμούνται;

Οι παραλίες της Μυκόνου, αντίθετα, παραμένουν άδειες, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, όλοι διασκέδαζαν μέχρι το πρωί και τώρα κοιμούνται.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ