ERINI – “F☀️S”

Η φωνή που πρέπει να ακούσεις, με επιρροές από την Ελληνική παραδοσιακή μουσική, τη σύγχρονη και τη τζαζ.

Το άλμπουμ “Fos” που μόλις κυκλοφόρησε και που σε αυτό έχει συμβάλλει παραγωγικά και ο υποψήφιος για Grammy Gonzalo Grau,

περιλαμβάνει 13 τραγούδια μεταξύ των οποίων και τα singles «Μαργαριταρένια Μου» και «Μενεξέδες Και Ζουμπούλια» και εμπεριέχει θεματικές ενότητες όπως ο έρωτας, η θλίψη και ο πόνος του αποχωρισμού. 

Τόσο το «Μενεξέδες Και Ζουμπούλια» όσο και το «Μαργαριταρένια Μου» ειναι οι προπομποί του debut album της Ερήνης με την αισθαντική φωνή. 

Το “Fos” είναι ένα πολύ προσωπικό album για την Ερήνη, καθώς σε ένα από τα τραγούδια συμμετέχει όλη της η οικογένεια ενώ υπάρχει και ένα ντουέτο με τη μητέρα της. 

Το “Fos” είναι μια ωδή στους Μικρασιάτες πρόσφυγες και τιμάει την τεράστια πολιτιστική κληρονομιά τους. 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ “FOS” ΨΗΦΙΑΚΑ:  https://Erini.lnk.to/FosGREPR 

Η καλλιτέχνιδα από τη Κρήτη με το πλούσιο βιογραφικό που ζει στη Νέα Υόρκη, αφού μας παρουσίασε τη δική της προσέγγιση στο

πολυαγαπημένο «Μενεξέδες Και Ζουμπούλια» όπου συναντήσαμε ένα σύνολο ανατολίτικων εγχόρδων, τώρα αγγίζει τη ψυχή μας με τη φωνή της στο «Μαργαριταρένια Μου». 

  • Δείτε το άκρως εντυπωσιακό & συγκινητικό music video της Ερήνης, για το πρόσφατο της single με τίτλο «Μαργαριταρένια Μου».

https://youtu.be/ChJcZfmT7_4?si=77BeY6BdExicmlmu 

Το βίντεο το σκηνοθέτησε η Liliya Timirzyanova, και είναι μια ωδή στους πρόσφυγες. Τα μαργαριτάρια συμβολίζουν την “ελπίδα”.

Την ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο, χωρίς μίσος και πόνο. Τo βίντεο γυρίστηκε στην Κρήτη, στο Ελαφονήσι και στα Ανώγεια.

Τα Ανώγεια είναι γνωστά για τη φιλοξενία σε πρόσφυγες και στο χωριό λειτουργεί δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ