Έλντα Πανοπούλου: «Δεν έχω μάθει να το κάνω αυτό, δεν είμαι σε θέση να ευτελίζω δημοσίως κανέναν»

Η Έλντα Πανοπούλου μίλησε στη Σπυριδούλα Τριάντου και στην εφημερίδα Secret των Παραπολιτικών.

Η γνωστή ηθοποιός η οποία έχει δοκιμαστεί στην παρουσίαση και στο τραγούδι, σχολίασε την τηλεόραση του σήμερα αλλά και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν στον αέρα οι παρουσιαστές και οι άνθρωποι των media. 

«Παλιά ήταν αλλιώς. Νιώθαμε ευγνωμοσύνη για τους καλεσμένους, υποδεχόμασταν τον κόσμο και του λέγαμε κι ευχαριστώ. Ο νους μας δεν ήταν πότε θα φύγουν για να αρχίσουμε να κουτσομπολεύουμε, όπως γίνεται τώρα. Δεν έχω μάθει να το κάνω. Το κάνω με τους φίλους μου. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ευτελίζω δημοσίως ένα πρόσωπο. Δεν είμαι σε θέση να ευτελίσω δημόσια κανέναν. Εγώ είμαι η πρώτη που μπορώ να υποστώ δημόσια ευτελισμό. Πώς θα το κάνω σε κάποιον άλλον;» αναρωτήθηκε η Έλντα Πανοπούλου.

Ενώ πρόσθεσε: «Κανείς δεν βγαίνει κι είναι αλώβητος από την κριτική, άρα αυτό είναι ένας φαύλος κύκλος, μία πολύ κακιά και βρώμικη αλυσίδα, που δεν έχει τελειωμό. Αν ξεκινήσω να θάβω εγώ εσένα, το επόμενο είναι να θάψεις εσύ εμένα. Εγώ θεωρώ πως, όταν κάποιος σου κάνει την τιμή να έρθει να σου μιλήσει, πρέπει να το σεβαστείς. Να σχολιάσουμε έναν άνθρωπο που βγαίνει σε μία σκηνή και με την εικόνα και τα λόγια του θίγει και προσβάλει το κοινό, αυτό να το σχολιάσουμε, όχι την προσωπική του ζωή» είπε η Έλντα Πανοπούλου σε συνέντευξή της στη Secret.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ