Εγνατία Οδός: Νεκρή 30χρονη σε τροχαίο – Συγκλονίζουν οι εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος

Θανατηφόρο τροχαίο έγινε στην Εγνατία Οδό Βέροιας – Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024.

Ήταν περίπου 12 το μεσημέρι, όταν λίγα χιλιόμετρα μετά την έξοδο του Νησελίου στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, συγκρούστηκαν δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα πολλούς τραυματίες και μια νεκρή γυναίκα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, νεκρή είναι μια 30χρονη από τα Σκόπια, ενώ στο Νοσοκομείο Βέροιας μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι, μια 27χρονη σε σοβαρή κατάσταση η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο χειρουργείο, και εκτός κινδύνου μια 25χρονη (οι τρεις γυναίκες από το πρώτο όχημα) και ένας 74χρονος (οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου), οι οποίοι φέρουν ελαφριά τραύματα. Επιπλέον, μια γυναίκα διασωληνώθηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ στο σημείο του τροχαίου και μεταφέρθηκε αμέσως σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, καθώς η κατάστασή της ήταν πολύ σοβαρή.

Για τον απεγκλωβισμό των γυναικών χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσία, με τους Πυροσβέστες να χρησιμοποιούν κοπτικό μηχάνημα για να κόψουν τις πόρτες του οχήματος και να τις ανασύρουν.

Η κυκλοφορία διακόπηκε μέχρι να μεταφερθούν οι τραυματίες με ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο και να μεταφερθούν τα οχήματα στην άκρη του δρόμου. Η Τροχαία της Βέροιας ερευνά τα αίτια του τροχαίου.

Τροχαίο στην Εγνατία

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ