Έφη Πίκουλα για Γιάννη Παπαμιχαήλ: «Δεν έχουμε επικοινωνία, του εύχομαι να βρει τη συναισθηματική αγκαλιά που χρειάζεται»

Συνέντευξη στην Πρωινό παραχώρησε η Έφη Πίκουλα και μίλησε για όλους και για όλα.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε τη σχέση της με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, ενώ αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε σχέση και δεν θα απέκλειε το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου.

«Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είναι ένα πολύ καλό παιδί που έχει περάσει πολλά. Του εύχομαι να είναι πάντα ευτυχισμένος. Δεν έχουμε επικοινωνία, αλλά δεν πειράζει. Του εύχομαι να είναι ευτυχισμένος, να βρει τη γαλήνη και τη συναισθηματική αγκαλιά που χρειάζεται. Συγκινήθηκα όταν είδα τις εικόνες από τον γάμο του, γιατί ξέρω τι έχει περάσει. Ένιωσα ευτυχία ότι αυτό το παιδί βρήκε μια κοπέλα να ακουμπήσει, γιατί έχει ανάγκη έναν άνθρωπο να του σταθεί δίπλα του», είπε αρχικά η Έφη Πίκουλα.

Για την τηλεοπτική της επιστροφή, η ηθοποιός ανέφερε: «Δεν μου έλειπε καθόλου η τηλεόραση. Αν ήταν κάποιος δραματικός ρόλος θα ήθελα να τον παίξω, γιατί έχει πολύ ωραίες δραματικές σειρές η τηλεόραση. Κωμωδία έχω κάνει πάρα πολύ. Θα πρέπει να είναι κάτι πολύ πολύ ωραίο για τα γούστα τα δικά μου, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος. Με καλύπτει που έχω τη θεατρική ομάδα στον Δήμο Βριλησσίων».

«Λέω να αλλάξω τώρα το επίθετό μου, με την αλλαγή της ταυτότητας. Όταν είσαι στον χώρο με ένα όνομα, τι θα πεις μετά; Το “Βουγιουκλάκη” ήταν σε προσωπικές και οικογενειακές στιγμές, όχι στη δουλειά», εξομολογήθηκε η Έφη Πίκουλα και στη συνέχεια παραδέχτηκε:

«Δεν νιώθω καμία μοναξιά. Στην προσωπική μου ζωή έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου. Η ζωή συνεχίζεται και ό,τι φέρνει η τύχη είναι καλοδεχούμενο. Αν η τύχη μου ανοίξει την πόρτα, θα την περάσω».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ