«Έχασα 44 κιλά έπειτα από ένα άβολο περιστατικό σε πτήση» – Γυναίκα αποκαλύπτει τα 3 πράγματα που έκοψε και άλλαξε το σώμα της

Μια γυναίκα, η οποία κατάφερε να χάσει 44 κιλά, θυμάται ότι βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν χρειάστηκε να ζητήσει επέκταση για τη ζώνη ασφαλείας, σε μια πτήση. Η Genevieve Smith, από το Congleton, πέτυχε μια εκπληκτική μεταμόρφωση. Πήρε την απόφαση να αλλάξει μετά από διακοπές στην PortAventura της Ισπανίας, τον Απρίλιο του 2022, καθώς ένιωθε ανασφάλεια και δυσφορία λόγω του βάρους της.

Η Genevieve είχε φτάσει να ζυγίζει 103 κιλά και δυσκολευόταν να βρει ρούχα. Έτσι αποφάσισε ότι ήταν καιρός για μια ριζική αλλαγή του τρόπου ζωής της. Ξεκίνησε τη Δίαιτα 1:1, η οποία περιλαμβάνει την ενσωμάτωση smoothies στην καθημερινή της ρουτίνα. Αποφασισμένη να χάσει κιλά, η Genevieve αποχαιρέτησε τα έτοιμα φαγητά, τα delivery και το τσιμπολόγημα μπροστά στην τηλεόραση.

Η προσπάθειά της απέδωσε – Ήταν 103 κιλά και έφτασε στα 59 

Το βάρος της Genevieve έπεσε στα 59 κιλά και απέκτησε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Αυτή τη φορά, φόρεσε με περηφάνια μαγιό και έπαιξε χαρούμενη με τα παιδιά της στην παραλία.

Τώρα, ως σύμβουλος απώλειας βάρους στην ιδιαίτερη πατρίδα της, η Genevieve δήλωσε: «Δεν δυσκολευόμουν ιδιαίτερα με το βάρος μου σε νεαρή ηλικία. Περισσότερο στην ενηλικίωση. Ανακάλυψα ότι μπορούσα να χάνω βάρος με ευκολία, αλλά δεν μπορούσα να το διατηρήσω. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, άρχισα να δυσκολεύομαι και να χάνω τον έλεγχο της διατροφής μου».

Η ανησυχία για την υγεία της και η επιθυμία να δει τα παιδιά να μεγαλώνουν αποτέλεσαν καμπανάκια αφύπνισης για τη Genevieve. Η κρίσιμη στιγμή ήρθε κατά τη διάρκεια της πτήσης για την Ισπανία, όταν συνειδητοποίησε ότι ήταν σχεδόν στο σημείο να χρειαστεί επέκταση για τη ζώνη ασφαλείας. «Ντρεπόμουν πάρα πολύ», είπε. «Έτρωγα συναισθηματικά και δυσκολευόμουν να σταματήσω. Όταν είχα χάσει τα κιλά ένα χρόνο αργότερα, ένιωθα αυτοπεποίθηση. Απολάμβανα τα ρούχα που φορούσα και δεν προσπαθούσα να καλύψω το σώμα μου».

Η Genevieve παραδέχεται ότι η διαδρομή της για την απώλεια βάρους δεν ήταν εύκολη και συνάντησε πολλά εμπόδια. «Ήμουν άρρωστη στις διακοπές, είχα προβλήματα με την πέψη και ήξερα ότι αν βελτίωνα τη διατροφή μου θα με βοηθούσε. Όμως, έτρωγα συναισθηματικά και δυσκολευόμουν να το σταματήσω. Τα απογεύματα ήταν δύσκολα για μένα, γιατί συχνά καθόμουν μπροστά στην τηλεόραση και έτρωγα πολύ. Όταν έχεις πολλά κιλά να χάσεις, είναι δύσκολο να το σκέφτεσαι. Επικεντρώθηκα στο να πετυχαίνω μικρούς στόχους κάθε φορά κατά τη διάρκεια της διαδρομής», εξομολογήθηκε.

Λέει ότι η επιτυχία της μπορεί να αποδοθεί στη συνειδητή προσπάθεια να μειώσει τη ζάχαρη, τους υδατάνθρακες και τα λιπαρά στη διατροφή της. «Πάντα ήμουν λάτρης του φαγητού και μεγαλώνοντας έτρωγα έξω, δοκιμάζοντας πολλές διαφορετικές γεύσεις. Ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Έτρωγα πολλά γλυκά και υδατάνθρακες και δεν έπινα καθόλου νερό», είπε η Genevieve.

Τώρα, όπως αναφέρει, εστιάζει στην πρόσληψη πρωτεΐνης, επιτρέπει στον εαυτό της χαμηλή ποσότητα υδατανθράκων και ενσωματώνει στην διατροφή της πολλά λαχανικά και σαλάτες.

Η μεταμόρφωση της Genevieve – Άλλαξε η ζωή της μετά την απώλεια βάρους

«Νιώθω πολύ καλύτερα ψυχικά, σαν να απέκτησα μια νέα πνοή ζωής. Όταν πηγαίνω διακοπές, νιώθω αυτοπεποίθηση και παίζω με τα παιδιά μου στην παραλία. Κοιτάζοντας πίσω, συνειδητοποιώ ότι ένιωθα πολλές ενοχές και ντροπή. Θέλω απλά να αγκαλιάσω τον προηγούμενο μου εαυτό», εξομολογήθηκε η Genevieve.

Πλέον διατηρεί σταθερό το βάρος της και νιώθει πολύ καλά με τον εαυτό της.

Η διατροφή της Genevieve πριν και μετά

Δίαιτα πριν την αλλαγή

  • Πρωινό: Αρτοσκευάσματα
  • Μεσημεριανό: Πλήρες γεύμα
  • Δείπνο: Takeaway
  • Ποτό: Τσάι και καφές

Δίαιτα μετά την αλλαγή

  • Πρωινό: Smoothie πρωτεΐνης
  • Μεσημεριανό: Σαλάτα
  • Βραδινό: Κοτόπουλο με σαλάτα ή λαχανικά
  • Ποτό: Ρόφημα πρωτεΐνης και νερό
@one2onegenevieve Losing 7 stone wasnt just about weight loss… it was a mindset shift, an identity shift, I found a whole new community, friendships and a new career 🙌🏼 And being able to celebrate all this at our annual convention last year was a dream come true xx Nourish Wellness with Genevieve 🏅Award-Winning Gold Level Consultant 📱Virtual 1:1 Support anywhere in the UK! 📦 Products sent directly to your door 🙌🏼 Helping people to change their mindset and break the diet cycle for good! . . . . @one2onediet #one2onediet #time2chooseyou #beforeandafter #weightlossinspiration #lifestylechange #weightlosstransformation #breakthedietcycle #weightlossgoals #nourishwellnesswithgenevieve #healthandwellness #CapCut ♬ original sound – Genevieve Smith



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ