Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία: Στο Αστυνομικό Μέγαρο ο εισαγγελέας για την άσκηση δίωξης στον 37χρονο – Νέα βίντεο από τα επεισόδια στα δικαστήρια

Στο αστυνομικό μέγαρο Ηλείας μετέβη πριν από λίγη ώρα ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας, προκειμένου να καταστεί δυνατό να βρεθεί ενώπιον του ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής, της οποίας στέρησε την ζωή με βίαιο τρόπο και στη συνέχεια μετέφερε και πέταξε το άψυχο πτώμα της σε χωράφια.

Λόγω των επεισοδίων που σημειώθηκαν έξω από τα δικαστήρια κατά την μεταγωγή του 37χρονου δολοφόνου της μικρής Βασιλικής, αλλά και της οργής των συγγενών της, οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να απομακρύνουν τον δράστη από το σημείο και δεν κατάφεραν να τον μεταφέρουν στον Εισαγγελέα για να απολογηθεί.

Συγκεκριμένα, την στιγμή που έφτασε το αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ., οι κάτοικοι της περιοχής και συγγενείς της 11χρονης, έτρεξαν μαζικά προς το όχημα προκειμένου να λιντσάρουν τον 37χρονο δολοφόνο. Ένας εξ αυτών άνοιξε την πόρτα του οχήματος προσπαθώντας να χτυπήσει τον κατηγορούμενο. Τότε, σημειώθηκαν συμπλοκές ανάμεσα στους ίδιους και των αστυνομικών.

Κατόπιν διαβουλεύσεων και για λόγους διαφύλαξης της ασφάλειας, αποφασίστηκε η ποινική δίωξη του κατηγορούμενου να γίνει στην Αστυνομική Διεύθυνση, παρουσία του εισαγγελικού λειτουργού, σύμφωνα με το patrisnews.com.

 

Σημειώνεται πως από νωρίς το πρωί είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και συγχωριανοί της 11χρονης, με φωτογραφίες της στα χέρια, περιμένοντας τον δράστη που στέρησε με τόσο φρικιαστικό τρόπο τη ζωή από το άτυχο κορίτσι.

«Αν υπάρχει νόμος, αν υπάρχει Δικαιοσύνη, να το πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, να τον βάλουν μέσα να μην ξαναδεί τον ήλιο».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ