Δήμητρα Παπαδήμα – Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Μας χώρισαν προβλήματα οικονομικής φύσης»

Η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου βρέθηκαν καλεσμένοι το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Το αγαπημένο ζευγάρι αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στo μικρό διάστημα που έζησε χωριστά με την γοητευτική ηθοποιό να αποκαλύπτει και τους λόγους που χώρισαν.

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου εξομολογήθηκε αρχικά πως «είμαστε μαζί 32 χρόνια, με κρίσεις, έχουμε μια κόρη και εγώ έχω και έναν γιο από τον πρώτο μου γάμο. Δεν παντρευτήκαμε ποτέ γιατί μου ζήτησε να την παντρευτώ αλλά δεν θέλω πια! Το δοκιμάσαμε, ναι, της ζητάω και γω κατά καιρούς αλλά δεν θέλει. Της είχα κάνει πρόταση γάμου αλλά της παίρνει… 40 χρόνια η σκέψη! Περνάμε όμως μια χαρά έτσι».

«Νομίζω ότι όλοι είμαστε αντισυμβατικοί! Κατά βάθος, όλοι οι άνθρωποι. Αλλά οι συνθήκες μας αναγκάζουν και συμβιβαζόμαστε» ανέφερε τότε η Δήμητρα Παπαδήμα για να ρωτήσει ο οικοδεσπότης της εκπομπής για το διάστημα που οι δυο ηθοποιοί έζησαν χωριστά.

«Τρία χρόνια. Δεν μας χώρισαν καταστάσεις που θα έπρεπε να μας κρατήσουν μακριά για πάντα. Δηλαδή ένα τρίτο πρόσωπο ή ξέρω γω τι άλλο. Μας χώρισαν οι προσωπικότητες και κάποια προβλήματα που είχαμε τότε οικονομικής φύσης».

«Γιατί ο Γιάννης είναι λιγάκι ανεύθυνος σε αυτά, είναι μωρό. Είναι καλλιτέχνης» πρόσθεσε η Δήμητρα Παπαδήμα.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ