Δέσποινα Βανδή: «Δεν υπάρχουν ούτε τέλειοι γονείς ούτε τέλεια παιδιά, όλοι κάνουμε τα λάθη μας»

Η Δέσποινα Βανδή με αφορμή την περιοδεία της για τα 30 χρόνια καριέρα της στο τραγούδι, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον Αλέξη Μπαρτσώκα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για την μητρότητα αλλά και τα όσα έχει αναθεωρήσει πλέον στη ζωή της.

«Θα πρέπει να ρωτήσεις τα παιδιά μου πως είμαι ως μητέρα. Δεν υπάρχουν ούτε τέλειοι γονείς ούτε τέλεια παιδιά, όλοι κάνουμε τα λάθη μας. Ανήκω στην κατηγορία των εργαζομένων γυναικών που έδωσα όλο τον ελεύθερο χρόνο της ζωής μου στα παιδιά μου και δεν το έχω μετανιώσει στιγμή» ανέφερε η Δέσποινα Βανδή.

«Έχω μάθει να μη με αφορά πια η γνώμη των άλλων, έκαστος έχει τη γνώμη του, ειδικά τώρα με την άνεση των social media. Στα πρώτα μου χρονιά που υπήρχαν κίτρινες εκπομπές με επηρέαζαν οι αρνητικές κριτικές, αλλά αυτό άρχισε να αλλάζει σταδιακά από τη γέννηση της Μελίνας και μετά. Τα τελευταία 10 χρονιά ζω με τη φιλοσοφία ότι δεν θα με σταματήσει τίποτα στο να κάνω αυτό που θέλω και νιώθω ότι με εκφράζει» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

«Είχα αναθεωρήσει πολλά πράγματα στη ζωή μου πριν έρθει ο Βασίλης (Μπισμπίκης) στη ζωή μου, αυτός μου έφερε όμως τη χαρά στην καθημερινότητά μου. Αν ο Βασίλης πίστευε ότι έκανα για μία παράσταση που θα ετοίμαζε, θα το έκανα τρέχοντας! Το λάθος που έκανα μία ζωή είναι να κοιτάω πάντα την επομένη ήμερα, αλλά επιτέλους ήρθε η στιγμή που αποφάσισα να ζω το τώρα» τονίζει η Δέσποινα Βανδή.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ