Δέσποινα Βανδή: «Δεν γνωρίζω αν τα media κανιβαλίζουν τη σχέση μου με τον Βασίλη Μπισμπίκη, δεν βλέπω τις εκπομπές»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και τον Παύλο Σταματόπουλο. Η δημοφιλής τραγουδίστρια απάντησε στις χθεσινές γεμάτες έρωτα δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη, για τον «κανιβαλισμό» των εκπομπών αλλά και για τα παιδιά της.

Όταν ο Παύλος Σταματόπουλος είπε στην Δέσποινα Βανδή τι δήλωσε ο σύντροφός της για εκείνη, η τραγουδίστρια απάντησε: «Τι θέλεις να σου πω; Ο άνθρωπός μου με αγαπάει και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Είναι εδώ, νιώθει, αισθάνεται, εκφράζεται και για μένα αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο. Έλειπε η χαρά από τη ζωή μου και ο Βασίλης την έφερε μαζί με φως και μια σύνδεση που δεν είχα ξανανιώσει με έναν άνθρωπο. Μου αρέσει γιατί δεν υπάρχει κανένα όριο στα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε και να ονειρευτούμε. Έχουμε μια παιδικότητα και είμαστε ευτυχισμένοι μαζί».

Για το αν τα media «κανιβαλίζουν» τη σχέση της, η Δέσποινα Βανδή απάντησε: «Δεν γνωρίζω αν έχουν κανιβαλίσει τη σχέση μας. Λυπάμαι που θα στο πω αλλά δεν παρακολουθώ τις εκπομπές στον βαθμό που νομίζετε. Όταν κάτι ακούς, διαβάζεις ή το βλέπεις σε έναν βαθμό μπορεί να σε επηρεάσει. Επιλέγω να μην ακούω, να μην διαβάζω. Όλοι θέλουν να σχολιάσουν. Εγώ το περίμενα για αυτό τον προετοίμαζα, του έλεγα είσαι σίγουρος ότι θα αντέξεις; Είναι ένας φοβερά συνειδητοποιημένος άνθρωπος με μια υπέροχη φιλοσοφία ζωής. Δεν τον αγγίζει όσα λέγονται. Θα ήθελα πολύ να με σκηνοθετήσει κάποια στιγμή. Τσακωνόμαστε για τα πολιτικά».

 

Η Δέσποινα Βανδή συμπλήρωσε για τα παιδιά της: «Τα παιδιά μου με έκαναν καλύτερο άνθρωπο και με βοήθησαν να δω και να εκτιμήσω διαφορετικά τη ζωή. Παρά το γεγονός ότι μόνη μου μεγάλωσα τα παιδιά, με στερήσεις και κούραση, σήμερα τα βλέπω να πατούν στα πόδια τους, να έχουν αξίες».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ