Δάφνη Καραβοκύρη: Η αποκάλυψη για παρουσιάστρια που αρνήθηκε να πάει στο podcast – «Δεν μιλάω ούτε με τον άντρα μου γι’ αυτά»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και τη δημοσιογράφο, Λιλή Πυράκη παραχώρησε η Δάφνη Καραβοκύρη.

Οι δύο γυναίκες συζήτησαν για το Sex Podcast, τις πικάντικες ερωτήσεις που κάνει η δημοσιογράφος στους καλεσμένους της, ενώ αναφέρεται και στην πρόσφατη εξομολόγηση που έκανε εκεί ο Τάσος Ξιαρχό για την οροθετικότητά του.

«Το Sex Podcast ξεκίνησε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Δεν ήξερε πού έρχεται, δεν ήξερα κι εγώ πού ακριβώς πηγαίνω. Υπήρχε μία αμηχανία και από τις δύο πλευρές. Θα ήθελα να φιλοξενήσω τον Στέφανο Κασσελάκη. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν σαν το στρείδι. Οφείλω κι εγώ να σεβαστώ ότι ο άλλος μπορεί να πάει μέχρι ένα σημείο», είπε αρχικά η Δάφνη Καραβοκύρη.

Και συνέχισε: «Δεν είμαι εδώ για να κάνω τον άλλο να νιώσει άσχημα, ούτε για να βγάλω την είδηση και να γίνει viral. Το αν κάποια πράγματα γίνονται viral, όπως η αποκάλυψη του Τάσου Ξιαρχό, γίνονται για άλλους λόγους, επειδή βρισκόμαστε σε μία εποχή αφύπνισης».

«Είχα την πληροφορία ότι ο Τάσος είναι οροθετικός, δεν είχε γραφτεί όμως ποτέ και δεν είχε ειπωθεί από τον ίδιο. Του λέω: έχω αυτή την πληροφορία, θεωρώ ότι αξίζει να την πούμε. Δέχθηκε και καλώς έπραξε που μοιράστηκε κάποια πράγματα», εξήγησε η Δάφνη Καραβοκύρη.

«Μου έχει τύχει παρουσιάστρια να αρνηθεί να έρθει στο podcast. Μου λέει: είμαι πολύ ευχάριστη, έχω χιούμορ αλλά για το σεξ δεν μιλάω ούτε με τον άντρα μου», αποκάλυψε σε άλλο σημείο η παρουσιάστρια.

«Εννοείται πως θα ξανάκανα τηλεόραση, την αγαπώ πολύ. Συνειδητά απείχα τον τελευταίο χρόνο, γιατί ένιωθα ότι οι προτάσεις που μου έγιναν δεν μου ταίριαζαν. Η Τζένη θεωρώ ότι ταιριάζει πάρα πολύ με τον Φώτη, «κουμπώνουν» και αλληλοσυμπληρώνονται. Στο βιβλίο που γράφω με έχει δυσκολέψει ο τρόπος που θα μεταφέρω κάποια πράγματα, γιατί δεν θέλω να αισθανθούν άσχημα οι γονείς μου. Έγιναν χοντράδες από την πλευρά τους στο παρελθόν», συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας η Δάφνη Καραβοκύρη.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ