«Χείμαρρος» ο Δημήτρης Παπανώτας για Μαγγίρα – Μακαλιά: «Πρέπει να μάθουν δεοντολογία – Από εκεί ξεκίνησε το κακό»

Καλεσμένος στο After Dark βρέθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την πορεία του στα media, τις τηλεοπτικές «κόντρες» ενώ αναφέρθηκε στην Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά.

«Είναι πολλοί άνθρωποι που δεν το ανέχονται, που θεωρούν ότι είμαι πανελίστας, δεν είμαι ένας πανελίστας, είμαι μια προσωπικότητα των media καταξιωμένη και αυτό ενοχλεί ειδικά κάποιους αλεξιπτωτιστές που θυμούνται στα 50 να κάνουν καριέρα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Δεν είναι εύκολο με υστερίες on camera να κοντύνεις κάποιον άλλο δίπλα σου. Κάποια στιγμή με συμβούλευσαν πολλοί δικηγόροι ότι αν κάνω μηνύσεις θα πάρω δυο πολυκατοικίες με την κακοποίηση των δηλώσεών μου – βγήκαν διάφορες κυρίες και έλεγαν για κρυμμένο “μισογυνισμό”. Το σκέφτηκα για να προστατευτώ σε ένα κανιβαλιστικό, μιντιακό περιβάλλον. Ποια είναι η κάθε κυρία που θα μιλήσει έτσι για εμένα και τι πορεία έχει η ίδια;» πρόσθεσε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην Μπέττυ Μαγγίρα: «Είναι από τους ανθρώπους που δεν θα έκανα ποτέ παρέα, δεν θα είχα τίποτα να συζητήσω, είμαστε τελείως διαφορετικοί άνθρωποι», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Και στη Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά πρέπει να τους μάθει τη δεοντολογία. Από εκεί ξεκίνησε το κακό από αυτή την εκπομπή, δεν θέλω να σχολιάζω ανθρώπους που σου βάζουν στο στόμα σου μία δήλωση που δεν έχεις κάνει ποτέ», κατέληξε ο Δημήτρης Παπανώτας.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ