Χαλκίδα: Βίντεο ντοκουμέντο από καταδίωξη με πυροβολισμούς δίπλα σε παιδική χαρά

Βίντεο ντοκουμέντο από την κινηματογραφική καταδίωξη ενός οδηγού από άνδρες της ΟΠΚΕ, στη Χαλκίδα, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε το LiveNews φαίνεται καρέ καρέ η στιγμή που αστυνομικοί εγκλωβίζουν το αυτοκίνητο το οποίο καταδιώκουν για αρκετή ώρα.

Σύμφωνα με το evima.gr, αστυνομικοί της Ασφάλειας επιχείρησαν το βράδυ της Τρίτης, να ακινητοποιήσουν ένα ύποπτο όχημα, που κινείτο στην περιοχή του πάρκου του Δέλτα, κάνοντας σχετικό σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο.

Οι επιβαίνοντες, αγνόησαν τις επανειλημμένες εντολές των αρχών κι έτσι ξεκίνησε μια άγρια καταδίωξη που συνοδεύτηκε, όπως αναφέρουν πληροφορίες, με πυροβολισμούς στα λάστιχα του αυτοκινήτου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, σύμφωνα με μαρτυρίες οι αστυνομικοί κατέβηκαν από το περιπολικό και με τα όπλα προτεταμένα επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν το καταδιωκόμενο όχημα, το οποίο κινήθηκε εναντίον τους και παραλίγο να τους πατήσει.

Λίγα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί εντοπίζουν το αυτοκίνητο και καταφέρνουν να συλλάβουν τον 35χρονο οδηγό του που προτίμησε να αποφύγει τον έλεγχο και να προκαλέσει το χάος στην καρδιά της Χαλκίδας.

«Η ΟΠΚΕ στη Χαλκίδα τις βραδινές ώρες έκανε μία πολύ μεγάλη και πολύ επικίνδυνη καταδίωξη. Ένα τζιπ θηριώδες το οποίο είχε έναν οδηγό και ο οποίος αρνήθηκε να σταματήσει. Περίπου δύο ώρες αργότερα εντοπίστηκε το όχημα και ο δράστης 35χρονος Έλληνας και συνελήφθη», ανέφερε στο Mega ο κ. Μπαλάσκας.

Το βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνει την κινηματογραφική καταδίωξη και όλα αυτά μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων κατοίκων, και δίπλα από παιδική χαρά.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ