Χαλκίδα: Τα 21 λεπτά φρίκης που πρόδωσαν τον δράστη της δολοφονίας

Ξετυλίγεται το «κουβάρι» της υπόθεσης δολοφονίας της 63χρονης στη Χαλκίδα. Ο κατηγορούμενος είχε γνώση για τα χρήματα, καθώς η κόρη του θύματος, στενή του φίλη, του είχε πει ότι η μητέρα της μαζεύει χρήματα σε ένα κουτί καφέ. Στο παρελθόν, μάλιστα, του είχε δώσει χρήματα από αυτό το κουτί για να τα ανταλλάξει με χαρτονομίσματα.

Ο κατηγορούμενος πίστευε ότι θα ήταν εύκολο να εισέλθει στο σπίτι τις ώρες που η φίλη του ήταν στη δουλειά και να κλέψει τις οικονομίες της γυναίκας για να ικανοποιήσει τον εθισμό του στον τζόγο. Ωστόσο, οι κινήσεις του αποδείχθηκαν αδέξιες.

Τα ντοκουμέντα που τον «έκαψαν»

Το μαύρο αυτοκίνητο του δράστη καταγράφηκε από κάμερες έξω από το σπίτι του θύματος. Οι κάμερες τον χάνουν για 21 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα, τα δραματικά λεπτά της ληστείας που κατέληξε σε φόνο.

Μετά το έγκλημα πήγε να παίξει τυχερά παιχνίδια

Άλλο ντοκουμέντο τον δείχνει ατάραχο να μπαίνει σε καφέ αμέσως μετά την πράξη του και να ανοίγει εφαρμογή τυχερών παιχνιδιών.

Σχεδίασε τη ληστεία την ώρα που έπινε καφέ με την κόρη του θύματος

Το πρωί της ημέρας της δολοφονίας, ο κατηγορούμενος πήγε για καφέ με την κόρη του θύματος. Εκείνη του ανέφερε ότι το απόγευμα θα πήγαινε μια φίλη της για να φροντίσει τη μητέρα της, και τα κλειδιά ήταν κρυμμένα σε μια γλάστρα στον κήπο.

Αυτή ήταν η στιγμή που, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, του μπήκε η ιδέα να πάει στο σπίτι και να βρει το κουτί του καφέ με τα λεφτά. Πίστευε ότι δεν θα συναντούσε εμπόδια, καθώς η 63χρονη γυναίκα θα ήταν στο κρεβάτι της.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ