Χαλκίδα: Προθεσμία για την Παρασκευή πήρε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 63χρονης – Ζήτησε «συγγνώμη» για το «ατυχές γεγονός»

Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή (7/6) ζήτησε και έλαβε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 63χρονης, στη Χαλκίδα.

Ο 39χρονος οδηγήθηκε με χειροπέδες, λίγο πριν από τις 11 το πρωί, στην εισαγγελία Χαλκίδας. Συνοδευόταν από τους δύο δικηγόρους του, ενώ είχε καλυμμένο το πρόσωπό του.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο δικηγόρος του κ. Βαλιάνος δήλωσε πως ο πελάτης του είπε πως θέλει να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένειά του, από την οικογένεια του θύματος και από την κόρη της δολοφονηθείσας για το ατυχές γεγονός -όπως ακριβώς χαρακτήρισε το έγκλημα του.

Όπως μετέδωσε χθες το enikos.gr, ο 39χρονος άφησε άφωνους τους αστυνομικούς με την ομολογία του. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να παραδέχτηκε ότι αφού σκότωσε την άτυχη γυναίκα, πήρε τις περίπου 7.000 ευρώ που έκλεψε από το σπίτι της, και πήγε κατευθείαν να τα παίξει σε ηλεκτρονικό τζόγο και συγκεκριμένα σε φρουτάκια.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης της ανθρωποκτονίας, που χαρακτηρίζεται από τους αστυνομικούς ως κυνικός, φέρεται να είχε πάθος με τον τζόγο, με αποτέλεσμα να έχει αποκτήσει πολλά χρέη.

«Είχα πάθος και χρωστούσα πολλά χρήματα. Τα χρειαζόμουν» φέρεται να είπε στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ