Χαλκίδα: Κυνικός ο δράστης της δολοφονίας – «Την σκότωσα, πήρα τα λεφτά και πήγα να παίξω φρουτάκια»

Άφωνους άφησε τους αστυνομικούς με την ομολογία του ο 39χρονος που συνελήφθη για την δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, φέρεται να ομολόγησε ότι αφού σκότωσε την άτυχη γυναίκα, πήρε τις περίπου 7.000 ευρώ που έκλεψε από το σπίτι της, και πήγε κατευθείαν να τα παίξει σε ηλεκτρονικό τζόγο και συγκεκριμένα σε φρουτάκια. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης της ανθρωποκτονίας, που χαρακτηρίζεται από τους αστυνομικούς ως κυνικός, φέρεται να είχε πάθος με τον τζόγο, με αποτέλεσμα να έχει αποκτήσει πολλά χρέη.

«Είχα πάθος και χρωστούσα πολλά χρήματα. Τα χρειαζόμουν» φέρεται να είπε στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών.

Η κυνική ομολογία

Σε μια ομολογία που ήρθε σχεδόν αμέσως μετά την προσαγωγή του, ο δράστης, ο οποίος ήταν παιδικός φίλος της κόρης του θύματος, περιέγραψε πώς έφτασε στο άγριο έγκλημα.

«Όλα αυτά τα χρόνια ζητούσα χρήματα από την … (σ.σ. η κόρη του θύματος). Μου έδινε περίπου 250 ευρώ κάθε εβδομάδα. Κάποια στιγμή μου είπε ότι έκρυβε αρκετά χρήματα σπίτι και πήγα εκεί με σκοπό να τα πάρω. Δεν ήθελα να σκοτώσω την μητέρα της. Εμφανίστηκε ξαφνικά η μητέρα της που είχε κινητικά προβλήματα, μπροστά μου, με ένα “Π”. Με αναγνώρισε και τρόμαξα. Θόλωσα, πήρα ένα μαχαίρι από την κουζίνα και την μαχαίρωσα πέντε φορές. Αμέσως μετά, πήρα τα χρήματα που ήξερα ότι έκρυβε μέσα σε ένα γυάλινο βάζο στην ντουλάπα και πήγα κατευθείαν να τα παίξω σε φρουτάκια», φέρεται να υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr.

Πώς οδηγήθηκε το Ανθρωποκτονιών στη σύλληψη του δράστη

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή υποψιάζονταν το συγκεκριμένο άτομο ως τον δράστη της δολοφονίας, καθώς είχαν την πληροφορία ότι γνώριζε για την ύπαρξη των χρημάτων στο σπίτι, ενώ κάτι σχετικό είχε καταθέσει και η κόρη του θύματος.

Έτσι, άρχισαν να αναζητούν στοιχεία σε βάρος του. Αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, εντόπισαν δακτυλικά αποτυπώματά του – καθώς είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών – πάνω σε ένα κουτί, το οποίο είχε ψάξει,  μέσα στο σπίτι.

Το σήμα του κινητού του δράστη την ώρα του εγκλήματος, αντιστοιχούσε σε κεραία της περιοχής, όπου βρίσκεται το σπίτι της 63χρονης, ενώ το στοιχείο που τον «έκαψε» ήταν μία κάμερα που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του θύματος, καθώς φέρεται να τον έχει καταγράψει να μπαίνει και να βγαίνει από αυτό, πριν και μετά το έγκλημα.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ