Αττική: 37χρονη εκπαιδευτικός καταγγέλλει ότι βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε άγρια από ομάδα τριών ανδρών – «Νιώθω φόβο, τρόμο κάθε φορά που επιστρέφω σπίτι»

Μια νέα σοκαριστική υπόθεση κακοποίησης βλέπει το φως της δημοσιότητας, με θύμα μια 37χρονη εκπαιδευτικό, η οποία καταγγέλλει ότι βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε άγρια από τρεις άνδρες μέσα στο σπίτι της, στην ανατολική Αττική.

«Mε βιάσανε, με σπάσανε στο ξύλο, με πήγαν στο σπίτι μου όπου εκεί σε κατάσταση ανικανότητας συνέχισαν να με χτυπάνε με γροθιές, με αντικείμενα και έχουν αφήσει χρόνια βλάβη στο σώμα μου. Φοβάμαι, νιώθω φόβο, τρόμο κάθε φορά που επιστρέφω σπίτι κοιτάω δεξιά, αριστερά, δεν μπορώ να κυκλοφορήσω», δήλωσε η παθούσα στο STAR.

Όπως καταγγέλλει η ίδια, τον Σεπτέμβριο του 2022, τρεις άνδρες ελληνικής καταγωγής την κακοποίησαν σεξουαλικά και σωματικά. Στους τρεις άνδρες ασκήθηκαν πρόσφατα ποινικές διώξεις για ομαδικό βιασμό και επικίνδυνες σωματικές βλάβες και τους επιβλήθηκε ο όρος να μην την πλησιάζουν και να μην επικοινωνούν μαζί της. Όμως, ο εφιάλτης, όπως ισχυρίζεται η ίδια συνεχίζεται.

«Δεν τηρούν τους περιοριστικούς όρους και φοβάμαι»

Η 37χρονη μιλώντας στο Star είπε ότι, «βρίσκομαι αντιμέτωπη και με τις απειλές τους. Το κορυφαίο ήταν προχθές, Κυριακή βράδυ στην περιοχή μου, σε παραλιακή τοποθεσία, ενώ του έχει επιβληθεί ο περιοστεϊκός όρος να μην με προσεγγίζει με κανένα τρόπο στα 200 μέτρα. Με αντιλήφθηκε, προκλητικά ήρθε στο μέρος μου και παρά την έκκλησή μου να φύγει ήρθε δίπλα μου. Πώς μπορώ εγώ να διασφαλίσω την ασφάλειά μου;».

«Έχουν επιβληθεί όροι μη προσέγγισης. Δε θα κρίνουμε το αν έπρεπε να επιβληθεί κάτι άλλο, όμως οι όροι επιβάλλονται για να τηρούνται. Είναι θέμα της Δικαιοσύνης να δουν αν ήταν δόκιμοι οι όροι ή αν πρέπει να προστεθούν ή να αλλαχθούν οι όροι, γιατί το ζητούμενο δεν είναι μόνο να περιμένει ο κατηγορούμενος τη δίκη με ασφάλεια αλλά και το θύμα να φτάσει στη δίκη χωρίς να έχει δευτερογενώς τραυματιστεί», πρόσθεσε στη συνέχεια.

 «Ζητώ προστασία από τη Δικαιοσύνη»

Ερωτηθείσα για το τι θα έλεγε σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν ανάλογες καταστάσεις βίας, η 37χρονη απαντά: «Να μιλάνε και να καταγγέλλουνε. Θέλω αυτοί που μου έκαναν κακό, που με σακάτεψαν και με βίασαν να τιμωρηθούν και ζητάω από την ελληνική Δικαιοσύνη να με προστατέψει για να μην έχουμε άλλα χειρότερα».

Τι ισχυρίζονται οι κατηγορούμενοι

Οι κατηγορούμενοι αρνούνται τα πάντα και έχουν μηνύσει την καταγγέλλουσα.

«Υπάρχει μια σκευωρία. Όλο αυτό είναι ένα αναληθές κατασκεύασμα. Υπάρχουν λόγοι συγκεκριμένοι για τους οποίους έχει κατασκευαστεί αυτή η ιστορία. Υπήρξε απόλυτη συναίνεση, για να μην σας πω ότι υπήρξε και προτροπή… Στα βίντεο φαίνεται ότι η καταγγέλλουσα κυνηγάει τον εντολέα μου και μάλιστα χρησιμοποιεί λεκτικά “αυτός που τραβάει την κάμερα γ… τον”» δηλώνει από την πλευρά κατηγορούμενου, η δικηγόρος Αναστασία Ασπρίδη.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ