Απόστολος Λύτρας: Η κοινή συνέντευξη με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου – «Τι θα μπορούσε να πει; Ότι εκνευρίζομαι εύκολα;»

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Απόστολος Λύτρας μετά την απολογία του για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

«Ομολόγησα την πράξη μου, ζητάω συγγνώμη γι’ αυτό που συνέβη και από τη σύζυγό μου, την οποία πραγματικά υπερ-αγαπάω. Και από τις τρεις κόρες μου. Δυστυχώς βρέθηκα σε μία κατάσταση που έγινε αυτό το περιστατικό. Κι εγώ ακόμα δε μπορώ να δώσω εξήγηση. Όπως και η ίδια κατέθεσε, δεν έχω υπάρξει στη ζωή μου βίαιος, θα κοιτάξω να δω με ποιον τρόπο θα θεραπευτώ. Θα ζητήσω βοήθεια.

Γιατί έχω χτίσει μία καριέρα και μία οικογένεια κι αυτό έχει γίνει με πάρα πολύ κόπο και από εμένα και από τη σύζυγό μου. Αυτή η πράξη είναι αδιανόητη για εμένα και γι’ αυτήν. Θα αναζητήσω τις αιτίες για το περιστατικό και είναι κάτι που δε μπορώ να συγχωρήσω στον εαυτό μου» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την απόφαση εισαγγελέως και ανακρίτριας ο Απόστολος Λύτρας.

Απόστολος Λύτρας – Σοφία Πολυζωγοπούλου: Η κοινή συνέντευξη στο Mega

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει και μια κόρη, πριν από δυο χρόνια είχε δώσει μια από κοινού συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». όπου είχαν μιλήσει για τη σχέση τους αλλά και τον τρόπο που διαχειρίζονται τις διαφωνίες τους.

«Γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών και δεν αργήσαμε να κάνουμε οικογένεια με ένα παιδί. Έχω 2 παιδιά από τον προηγούμενο γάμο μου. Τι θα μπορούσε να πει η γυναίκα μου, ότι είμαι εγωιστής; Ότι εκνευρίζομαι εύκολα;

Τη σύζυγό μου τη Σοφία τη θαυμάζω, είναι πάνω στην οικογένεια και το παιδί της και στηρίζει έμενα. Όταν διαφωνούμε σε κάτι, μη λέμε ψέματα, βγαίνει ο δικηγόρος από μέσα μας», είχε πει αρχικά ο Απόστολος Λύτρας.

Σε άλλο σημείο ο ποινικολόγος είχε αναφέρει, «Σε μία διαφωνία “κερδίζουν” η Σοφία και οι κόρες μου. Οι απόψεις μου είναι πιο συντηρητικές, η Σοφία βλέπει τα πράγματα πιο νορμάλ. Έλεγα στη σύζυγό μου ότι το πρώτο παιδί παίρνει το όνομα από την οικογένεια του άνδρα. Τελικά δώσαμε ουδέτερο όνομα, Δανάη.

Μέχρι και την ήμερα που παντρευόμουν είχα πολύ άγχος για το πώς θα το αντιμετωπίσουν οι κόρες μου από τον προηγούμενο γάμο τη Σοφία. Τα όνειρά μου τα συνδέω και με τα παιδιά μου, έχω παραμερίσει κάποια θέματα που με αφορούν».

Από τη δική της πλευρά, η Σοφία Πολυζωγοπούλου είχε δηλώσει, «Είναι ένας άνθρωπος ευφυής και ευαίσθητος, εξαιρετικός σύζυγος και κάλος μπαμπάς. Διαφωνούμε για άπλα και καθημερινά πράγματα και είναι μαραθώνιες οι συζητήσεις μας».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ