Απόστολος Λύτρας: «Έχω χτυπήσει άσχημα την Σοφία, ελπίζω να μην μπλέξω» – Νέες αποκαλύψεις για τις στιγμές μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του

Νέα στοιχεία για τις πρώτες στιγμές μετά τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου και τις κινήσεις του Απόστολου Λύτρα, αποκαλύπτονται μέσα από το υπόμνημα που κατέθεσε η σύζυγος του ποινικολόγου, με το οποίο υποστηρίζει την κατηγορία σε βάρος του.

«Έγινε μ…ία, έχω χτυπήσει άσχημα την Σοφία, την πάω στην Ευρωκλινική, ελπίζω να μην μπλέξω», φέρεται να είπε ο Απόστολος Λύτρας σε γνωστό του στο τηλέφωνο, ενώ κατευθύνονταν με το αυτοκίνητο της Σοφίας Πολυζωγοπούλου στην ιδιωτική κλινική.

Συγκεκριμένα, στο υπόμνημα, το οποίο υπεβλήθη από τον δικηγόρο της Θέμη Σοφό, η παθούσα αναφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ο Απόστολος Λύτρας την εξέθεσε σε σοβαρότατο κίνδυνο ζωής, επειδή μετά τον ξυλοδαρμό δεν την πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο αλλά στο σπίτι τους στα Βόρεια Προάστια όπου την έβαλε στο μπάνιο για να ξεπλύνει τα αίματα από τα τραύματα.

«Μου έριξε νερό στο πρόσωπο προκειμένου να βεβαιωθεί ότι είχε καθαριστεί και ξεπλυθεί το πρόσωπό μου και το κεφάλι μου», φέρεται να περιγράφει η κ. Πολυζωγοπούλου, όπως μετέδωσε η Άννα Κανδύλη για το enikos.gr.

Επιπλέον, περιγράφει το επίμαχο τηλεφώνημα που φέρεται να έκανε ο σύζυγός της, την ώρα που πήγαιναν στην κλινική. «Κατά την πορεία προς την έξοδο της οικίας και ενώ είχα αλλάξει ρούχα και είχα ξεπλυθεί από τα αίματα μπαίνουμε σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας μου και όχι σε αυτό εντός του οποίου έγινε ο βαρύτατος τραυματισμός μου και καθ’οδόν τον ακούω να μιλάει με κάποιον γνωστό του λέγοντάς του: “έγινε μ…ία, έχω χτυπήσει άσχημα τη Σοφία, την πάω στην Ευρωκλινική, ελπίζω να μην μπλέξω”».

Η σύζυγος του ποινικολόγου ζητεί με το υπόμνημά της στην 18η ανακρίτρια, που χειρίζεται την υπόθεση, να γίνει άρση των επικοινωνιών του προφυλακισμένου ποινικολόγου από τις 16 έως τις 19 Ιουνίου. «Ο λόγος δεν είναι μόνο η κλήση αυτή στην οποία αναφέρομαι αλλά και πλήθος άλλων κλήσεων και μηνυμάτων που έχουν πραγματοποιηθεί από τον κατηγορούμενο σε εμένα και τρίτα πρόσωπα», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ