Απόστολος Λύτρας: Αναστέλλεται ο πλειστηριασμός της μεζονέτας του στο Χαλάνδρι

Νέες εξελίξεις σημειώθηκαν στο οικονομικό σκέλος της υπόθεσης του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό, καθώς φαίνεται πως αναστέλλεται ο πλειστηριασμός της μεζονέτας του, αλλά και του πάρκινγκ στο Χαλάνδρι.

Στην ιστοσελίδα «e-Αuctions» όπου αναρτώνται όλοι οι πλειστηριασμοί, αναφέρεται ότι ο συγκεκριμένος πλειστηριασμός για το σπίτι του προφυλακισμένου δικηγόρου είναι σε αναστολή. Το ίδιο ισχύει και για το πάρκινγκ που θα έβγαινε στο «σφυρί».

Το ακίνητο που διατηρεί στο Χαλάνδρι ο δικηγόρος επρόκειτο να βγει σε πλειστηριασμό την Τετάρτη για ένα χρέος ύψους 450.000 ευρώ.

Η τιμή προσφοράς για την μεζονέτα ανέρχεται στα 367.877 ευρώ ενώ στο σφυρί έβγαινε και το πάρκινγκ με τιμή προσφοράς στα 11.132 ευρώ.

Σύμφωνα με την έκθεση του εκτιμητή, η πολυτελής μεζονέτα εκτείνεται σε ένα οικόπεδο 410,30 τ.μ, είναι εντός σχεδίου πόλεως και απαρτίζεται από υπόγειο, ισόγειο και 1ο όροφο.

Το υπόγειο της μεζονέτας έχει επιφάνεια 51,37 τ.μ. Το ισόγειο αποτελείται από 1 ενιαίο χώρο, ο οποίος περιλαμβάνει καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο, ένα ημιυπαίθριο χώρο προς τον πίσω ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου, επιφάνειας 11,88 τ.μ. Συνολικά το ισόγειο έχει επιφάνεια 67,35 τ.μ.

Ο πρώτος όροφος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 λουτρά, διάδρομο, 1 ημιυπαίθριο χώρο και έχει επιφάνεια 65,52 τ.μ.

 

 

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ