Αντώνης Ρέμος – «Αδιάβαστα Μηνύματα» Η νέα επιτυχία από το album «Πάντα & Ποτέ volume I» σ’ ένα ιδιαίτερο remix pack

Ο Αντώνης Ρέμος χαρίζει ακόμα μία επιτυχία από το πρόσφατο album του «Πάντα & Ποτέ volume I», το τραγούδι «Αδιάβαστα Μηνύματα», παρουσιάζοντάς το μέσα από ένα ιδιαίτερο remix pack.

Το «Αδιάβαστα Μηνύματα», που κυκλοφορεί από την Panik Records, είναι ένα ρυθμικό τραγούδι για όλες εκείνες τι προσπάθειες επικοινωνίας που έπεσαν στο κενό. Τη μουσική έγραψαν ο Δημήτρης Κοντόπουλός και οι Arcade και τους στίχους ο Δημήτρης Κοντόπουλός, οι Arcade και η Ελένη Γιαννατσούλια. Την παραγωγή έκανε ο Γιώργος Κυβέλλος.

Το remix pack περιλαμβάνει την original version του τραγουδιού, μία radio edit version και δύο remixes, ένα που επιμελήθηκαν ο Antonis Dimitriadis και ο Dim Angelo κι ένα afro remix, τα οποία σίγουρα θα μονοπωλήσουν τα DJ sets του φετινού καλοκαιριού.

Το «Αδιάβαστα Μηνύματα» είναι ένα από τα νέα τραγούδια που ξεχώρισε κι αγάπησε αμέσως το κοινό μέσα από το «Πάντα & Ποτέ volume I», το πρώτο album του Αντώνη Ρέμου εδώ και 7 χρόνια. Το τραγούδι συνεχίζει το σερί των επιτυχιών του album, μετά τα «Ρωτάνε», «Χίλια Σπίρτα», «Όταν Σε Ρωτήσανε», «Πόσο Θέλω» (με τον Mente Fuerte) και «Να Ξαναμετρήσω».

Το «Πάντα & Ποτέ volume I» διατίθεται σε όλες τις streaming πλατφόρμες, καθώς και σ’ ένα limited edition και πλούσιο σε περιεχόμενο box set στα φυσικά καταστήματα. Το box set, που κυκλοφορεί σε 2.000 αριθμημένα αντίτυπα, περιέχει CD με 11 τραγούδια με bonus track το «Ίλιγγος» , ένα συλλεκτικό ηχείο bluetooth με το logo του Αντώνη Ρέμου και κάρτα αρίθμησης του αντιτύπου, ενώ σε ορισμένα αντίτυπα υπάρχει ένα golden ticket με το οποίο ο κάτοχός του θα παρακολουθήσει ένα exclusive live gig του Αντώνη Ρέμου που θα διεξαχθεί προσεχώς.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ